In the spotlight

Een nieuwe klant binnengehaald, een productlancering die eraan komt. Een strategische overname of mooie samenwerking. Nieuwe medewerkers aan boord of onderzoeksresultaten, het zijn stuk voor stuk momenten om je PR-motor te laten draaien.

Met de juiste twist en insteek (hallo, newsjacking!) kunnen we jouw nieuws omtoveren tot pakkende, relevante content voor de (vak)bladen en hun lezers. Grote kans dat het wordt opgepikt en jouw online en offline zichtbaarheid vergroot.

Consistentie is key

Bekendheid of een sterke marktpositie opbouwen, dat gaat niet vanzelf. Het vergt tijd en ook persoonlijk en regelmatig contact met de media, vooral die binnen jouw vakgebied.

Geen overkill aan informatie, wel gedoseerd je organisatie onder de aandacht brengen. Zo bouw je een sterke relatie op met journalisten en redacties. Dit gaat z’n vruchten afwerpen. Begin vandaag nog met zaaien, dan kun je binnenkort oogsten.

Krachtig bewijs

Storytelling is hot, en dat is niet voor niets. Wanneer je authentieke (succes)verhalen deelt over je merk, raakt dat de emoties van je doelgroep. Het brengt een ervaring teweeg die mensen herkennen en waarderen. Hetzelfde geldt wanneer anderen vertellen over jouw bedrijf, diensten en producten. Zo’n enthousiast klantverhaal, of het nu in een vakblad staat, op je website of op een redactioneel platform, is het krachtigste bewijs dat er is.

Stevige reputatie

“Marketing is to sell, PR is to tell!” Daarom helpen we jou om je frisse idee├źn, scherpe visie en je kennis en ervaring op papier te zetten, en maken we er een boeiend verhaal van. Of het nu gaat om een inhoudelijk artikel voor in een vakblad, een achtergrondverhaal of een blog. Natuurlijk krijg je advies over hoe je al deze waardevolle content het beste kunt delen met je doelgroep. Op die manier bouw jij aan een sterke reputatie als expert in jouw vakgebied.

Heb je al iets geschreven maar ben je niet helemaal tevreden? Geen zorgen! Wij helpen je bij het opfrissen van bestaande content en maken van ingewikkelde whitepapers, lekker leesbare stukken.

(Online) zichtbaarheid

Online aanwezigheid is niet meer weg te denken en maakt deel uit van onze complete PR-aanpak (paid, earned, shared en owned media). Digitale content blijft langer vindbaar en scoort vaak hoog in de zoekresultaten van Google. Het is dus een geweldige manier om je naamsbekendheid te vergroten of je expertstatus (thought leadership) verder uit te bouwen via de kanalen waar jouw doelgroep actief is.

Het schrijven, posten, plannen en beheren van berichten op je social media kanalen uitbesteden? Doen! Wij gaan ermee aan de slag, zodat je er zelf geen omkijken meer naar hebt.

Benieuwd naar jouw PR-kansen?