Met Brian Beijaard en Michael Doomen van onze klant Doc4 werken wij vaak samen aan vakinhoudelijke artikelen. Zo is Brian expert van het redactionele IT-platform Computable voor de topics Datamanagement en ICT-branche en deelt Michael graag zijn kennis als ervaren IT-consultant en full stack ontwikkelaar van oplossingen voor het automatiseren, stroomlijnen en verbeteren van de klantcommunicatie (CCM) binnen met name banken, verzekeraars en overheid.

Succesvol pitchen
Samen sparren we over interessante thema’s en invalshoeken en bepalen we de content die het lezerspubliek boeit. Gedachtespinsels in de eerste conceptteksten werken wij redactioneel uit en vormen we om tot scherpe, heldere artikelen. Artikelen die klaar zijn voor de pitch bij een redactie. En weer met succes.

Uitstekend input” aldus de redactie van CustomerTalk over het artikel De invloed van een slimmere communicatie op de klantbelevingen van Michael. En, “enkel wat aanpassingen op woordniveau” koppelde Computable ons terug over Brians expertbijdragen Een schoon datalandschap: niet sexy, wel beslissend artikel  en “It takes two to tango voor krachtige orkestratie“.

Redactionele ondersteuning nodig of persrelaties uitbesteden?
Naamsbekendheid of een zekere marktpositie krijg je niet zomaar. Dit kost tijd en vraagt om relevante content. Influx denkt graag mee en biedt redactionele ondersteuning bij artikelen en/of blogs waarmee je autoriteit op jouw vakgebied kunt claimen.

PR draait zeker ook om het bouwen van relaties; regelmatig contact met de (vak)pers is een must. Een investering die soms een lange adem van de organisatie vraagt, maar zeker zijn vruchten afwerpt.

Wil je net als Doc4 je persrelaties uitbesteden of heb je redactionele ondersteuning nodig? Stuur dan een mailtje naar info@influx-pr.com of bel 055 366 3034.