Korte lijntjes

Persoonlijk en betrokken. Helder en transparant. Beide kanten op. Dat is wat je van Influx PR & Communicatie kan verwachten. Een praktische aanpak en korte lijntjes, daar houden we van – ook in ons contact met journalisten en redacties.

We luisteren, stellen vragen en vertalen jouw verhaal naar een sterke boodschap die perfect aansluit bij je doelgroep. Met als resultaat, meer naamsbekendheid en (online) zichtbaarheid voor jouw organisatie.

Voor diverse bedrijven binnen de IT, retailautomatisering, grafische industrie, post- en documentverwerking, (jeugd)zorg en verzekeringsbranche zijn wij vaste partner in PR.

De juiste klik

Ben je actief binnen een andere sector? Ook dan kan je voor PR bij ons terecht. Want voor ons telt de klik tussen jou als opdrachtgever en ons bureau. Benieuwd? Laten we kennismaken!

Ons business-to-business PR-bureau bestaat al meer dan 35 jaar, met sinds 2019 Gerline van Wijnen en Margienke Smit aan het roer.

Het logo en de naam

5 jaar Influx 2.0. Een goed moment voor een frisse look waarbij de f en l lekker in elkaar overvloeien. Het geeft beweging in het logo. Meer dan treffend voor een naam die toevloed betekent. Een toevloed aan informatie die dagelijks binnenkomt. Over trends en marktontwikkelingen. Over producten en diensten. Informatie die wij omzetten naar een pakkend verhaal. Een verhaal dat zorgt voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid voor de klant. (januari 2024)

Benieuwd naar jouw PR-kansen?