De juiste klik

Persoonlijk en betrokken. Helder en transparant. Beide kanten op. Zo werken wij met onze klanten samen. Een praktische aanpak en intensieve perscontacten kenmerken ons business-to-business PR-bureau.

Al ruim dertig jaar lang is Influx partner in PR voor organisaties binnen de IT-sector, retailautomatisering, grafische industrie, post- en documentverwerking, (jeugd)zorg en verzekeringsbranche.

Natuurlijk helpen wij ook bedrijven uit andere sectoren met het professionaliseren van hun PR. Want veel belangrijker dan de branche, vinden wij de klik tussen de klant en ons bureau. Een prettige samenwerking zorgt voor die ene stap extra en leidt tot de beste resultaten.

Hoe het begon

Het bureau is in 1988 door Jakob Brons opgericht als Influx PR-/ Pers-(advies)bureau. Tien jaar na de oprichting kwamen wij het Influx-team versterken. Een sterke basis werd gelegd, een uitgebreid netwerk opgebouwd. In januari 2019 namen wij als nieuwe eigenaren het stokje over en zijn wij verdergegaan als Influx PR & Communicatie. Jakob geniet sindsdien van een welverdiend pensioen.

Benieuwd naar jouw PR-kansen?