De juiste klik

Persoonlijk en betrokken. Helder en transparant. Beide kanten op. Zo werken wij met onze klanten samen. Een praktische aanpak en intensieve perscontacten kenmerken ons business-to-business PR-bureau.

Al ruim 35 jaar lang is Influx partner in Public Relations voor organisaties binnen de IT-sector, retailautomatisering, grafische industrie, post- en documentverwerking, (jeugd)zorg en verzekeringsbranche.

Natuurlijk helpen wij ook bedrijven uit andere sectoren met het professionaliseren van hun PR. Want veel belangrijker dan de branche, vinden wij de klik tussen de klant en ons bureau. Een prettige samenwerking zorgt voor die ene stap extra en leidt tot de beste resultaten.

Het logo en de naam

5 jaar Influx 2.0. Een goed moment voor een frisse look waarbij de f en l lekker in elkaar overvloeien. Het geeft beweging in het logo. Meer dan treffend voor een naam die toevloed betekent. Een toevloed aan informatie die dagelijks binnenkomt. Over trends en marktontwikkelingen. Over producten en diensten. Informatie die wij omzetten naar een pakkend verhaal. Een verhaal dat zorgt voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid voor de klant. (januari 2024)

Benieuwd naar jouw PR-kansen?