Al meer dan dertig jaar is Influx partner in PR voor organisaties binnen de IT-sector. Maar ook bedrijven uit andere sectoren helpen we met het professionaliseren van hun PR. Want belangrijker dan de branche, is de klik tussen de klant en ons bureau.

Regelmatig krijgen wij de vraag of wij ad hoc een persbericht kunnen schrijven en versturen. Dat kunnen wij zeker. Een vlot geschreven persbericht met de juiste vorm en inhoud zorgt ervoor dat jouw organisatie het momentum pakt. Het levert veel exposure op, maar toch is enig verwachtingsmanagement in dit soort gevallen wel op zijn plaats.

Want een sterke naam in de markt heb je niet direct met één piekmoment in de media. En ook het claimen van autoriteit op een specifiek gebied duurt langer dan een paar weken. Dit kost tijd en vraagt om goed gedoseerd contact met de (vak)pers. Met kant-en-klare, redactioneel sterke content vergroot je bovendien de kans dat journalisten aandacht besteden aan jouw nieuws.

Of je PR nu inzet voor een kortere of langere termijn, het gaat voor je werken. Als naamsbekendheid of een zekere marktpositie je streven is, kies dan voor een structurele aanpak. Benieuwd hoe dit het best kunt opzetten? We vertellen het je graag.