Perfecte momenten voor PR

Public Relations biedt veel kansen. Een nieuwe klant of productlancering. Een strategische overname of een partnership. Nieuwe medewerkers aan boord of onderzoeksresultaten onder de aandacht brengen. Het zijn perfecte momenten voor PR. Influx vertaalt die momenten naar interessante content met de juiste invalshoek; content waarmee redacties hun lezerspubliek kunnen boeien. Onze aanpak is praktisch, proactief, persoonlijk.

Continuïteit in contact

Een zekere naamsbekendheid of marktpositie krijg je niet zomaar. Dit kost de nodige tijd. Het vraagt continuïteit in de contactmomenten met de (vak)pers. Geen overkill aan informatie, maar gedoseerd de organisatie onder de aandacht. Dit werpt de meeste vruchten af. Tegelijkertijd bouw je een stevige relatie op met journalisten en redacties.

Zo helpen wij onze klanten nog succesvoller te zijn. Begin nu met zaaien, dan volgt het oogsten vanzelf.

De beste referentie

“Marketing is to sell, PR is to tell.” Laat anderen vertellen over je onderneming, dienst en product. Betere referenties zijn er niet. Een enthousiast klantverhaal voor in een nieuwsbrief, vakblad of op de website pakken wij op. Ook schrijven we nieuwsberichten, achtergrondverhalen, artikelen of blogs en redigeren we bestaande content. Whitepapers praktischer qua schrijfstijl? We bouwen ze om tot begrijpelijke stukken.

(Online) zichtbaarheid

Uiteraard maakt ook online PR deel uit van onze PR-mix. Nieuwe media in de vorm van blogs en redactionele platforms van kranten en vakbladen verrijken het medialandschap. Online content is langer vindbaar en scoort vaak hoog in de zoekresultaten van Google. Een perfecte manier dus om de naamsbekendheid of thought leadership verder uit te bouwen.

Met het inzetten van social media heb je tegenwoordig een sterke tool in handen om zelf nieuws te promoten via kanalen als LinkedIn, Facebook en Twitter. Hulp hierbij nodig? Het posten, plannen en beheren hiervan doen we ook.

Benieuwd naar jouw PR-kansen?

Neem contact op