Perfecte momenten voor PR

Een nieuwe klant of productlancering. Een strategische overname of een partnership. Nieuwe medewerkers aan boord of onderzoeksresultaten. Het zijn perfecte momenten voor PR. Wij vertalen deze momenten naar interessante content met de juiste invalshoek. Veel redacties staan open voor (kant-en-klare) redactionele content voor hun off- en online publicaties. Wij zorgen dat je content voldoende nieuwswaarde heeft en aansluit bij de interesses van hun lezerspubliek (jouw doelgroep). Grote kans dat het publicaties oplevert.

Continuïteit in perscontacten

Naamsbekendheid of een zekere marktpositie krijg je niet zomaar. Dit kost tijd en vraagt om goed, persoonlijk en regelmatig contact met de (vak)pers. Geen overkill aan informatie, maar gedoseerd je organisatie onder de aandacht brengen. Zo werk je aan een stevige relatie met journalisten en redacties en dat werpt zeker zijn vruchten af. Begin nu met zaaien, dan volgt het oogsten vanzelf.

De beste referentie

“Marketing is to sell, PR is to tell.” Laat anderen vertellen over je onderneming, dienst en product. Betere referenties zijn er niet. Daarom maken we graag dat enthousiaste klantverhaal voor in een nieuwsbrief, vakblad, op de eigen website of op een redactioneel platform. Ook schrijven we nieuwsberichten, achtergrondverhalen, artikelen of blogs en redigeren we bestaande content. Whitepapers praktischer qua schrijfstijl? We bouwen ze om tot begrijpelijke stukken. Natuurlijk hebben we ook tips over hoe je deze waardevolle content het best kunt delen met je doelgroep.

(Online) zichtbaarheid

Online is niet meer weg te denken en is onderdeel van onze PR-mix (paid, earned, shared en owned media). Nieuwe media zoals blogs en redactionele platforms verrijken het medialandschap. Online content is langer vindbaar en scoort vaak hoog in de zoekresultaten van Google. Een perfecte manier dus om de naamsbekendheid of thought leadership (expertstatus) verder uit te bouwen via de kanalen waar jouw doelgroep actief is. Hulp nodig bij het schrijven, posten, plannen en beheren van berichten op je social media kanalen? We pakken het op.

Benieuwd naar jouw PR-kansen?