Youngster is in Beekbergen gestart met een nieuwe woon- en behandelgroep gericht op jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar (gemiddeld begaafd) met een autisme spectrum stoornis (ASS) en bijkomend ernstige psychosociale, emotionele en gedragsproblemen.

Wonen, leren en werken in Beekbergen
Op de locatie in Beekbergen kunnen 12 jongeren wonen, verdeeld over twee vaste groepen. De groepsgrootte kan variëren: afhankelijk van de hulpvraag van de jongere wordt de verdeling 6 om 6 of 5 om 7 jongeren. Naast wonen en begeleiding op de groep, werkt Youngster nauw samen met De Kleine Prins – speciaal (voortgezet) onderwijs en Expertisecentrum – om ook maatwerktraject te bieden op het gebied van school/werken. Daarnaast bieden ze een uitgebreid aanbod aan vrijetijdsactiviteiten.

Aanmelden
De trajecten worden landelijk aangeboden en gefinancierd via de Jeugdwet op basis van een maatwerkcontract.  Youngster screent alle aanmeldingen zorgvuldig en neemt, nadat de aanmelding is ontvangen en in behandeling genomen, zo spoedig mogelijk contact op. Meer weten? De frontoffice-medewerkers van Youngster zijn bereikbaar via telefoonnummer 055 201 8822 of 06 40784686. Mailen kan natuurlijk ook: aanmeldingen@youngsterzorg.nl.