Influx PR & Communicatie ontzorgt sinds april 2019 Youngster op het gebied van PR. Youngster is een jonge organisatie uit Apeldoorn, gespecialiseerd in het verlenen van zorg aan jeugd, jongeren en jongvolwassenen (14 t/m 30 jaar). Het gehele communicatietraject – van tekstredactie van nieuwsberichten tot het websitecontentbeheer – nemen wij voor onze rekening.

Ook zijn we verantwoordelijk voor de online zichtbaarheid van Youngster en beheren we de socialmediakanalen (LinkedIn en Facebook); in vijf maanden tijd steeg het aantal volgers met bijna 25%. Daarnaast denken we mee in de praktische invulling en uitvoering van verschillende communicatievraagstukken en hebben we in samenwerking met MadeByMyra nieuwe flyers voor de pijlers Youngster Wonen en Youngster Ambulante Zorg gemaakt om de zichtbaarheid binnen het ketennetwerk te vergroten.

Over Youngster
Youngster richt zich op het ontwikkelen van zelfstandig- en zelfredzaamheid en werkt competentiegericht: de jongere weet te allen tijde waar hij/zij aan werkt en met welk perspectief. Naast maatwerk is de combinatie van zorg, begeleiding, muzikale en creatieve dagbesteding én sport de succesformule van Youngster. Binnen Youngster zijn er twee pijlers: Youngster Wonen (fasehuis) en Youngster Ambulante Zorg. In 2018 won Youngster de Apeldoorn Business Award in de categorie Starters (publicatie De Stentor 12 oktober 2018).

Terug naar het overzicht
Youngster Jeugdzorg Apeldoorn Influx PR

Benieuwd naar uw kansen op PR-gebied?

Neem contact op