Malden/Zaltbommel, 15 maart 2021 – – Per 1 januari 2021 heeft IT-specialist Computron IT-dienstverlener Solipsis Managed Services B.V. uit Zaltbommel overgenomen. Met deze overname verstevigt Computron het huidige aanbod van IT-oplossingen met name ten aanzien van consultancy, werkplek-oplossingen, projecten, security, IT-infra, connectivity en IT-beheer.

“Het samengaan van beide organisaties brengt meer kennis en ervaring en een breder diensten- en productportfolio. Hierdoor kunnen wij onze opdrachtgevers nog beter van dienst zijn en ondersteunen bij de digitale transformatie en de exponentieel toenemende automatisering en informatisering binnen hun organisaties”, stelt Koen Nicolasen, directeur Computron. “Deze overname past in onze strategie om ons productportfolio te optimaliseren voor onze klanten en tevens zo onze groei te versnellen, zowel autonoom als door middel van acquisities.”

Solipsis heeft in Computron een sterke partner gevonden voor de IT-consultancy, levering en het onderhoud van IT-systemen. Bovendien sluiten de visie en strategie van beide partijen goed op elkaar aan, waardoor onze bestaande klanten verzekerd zijn van voortzetting van 24/7 adequate support en gedegen advies. De hoge Microsoft-status en de specialisten van Computron helpen onze klanten bij de transitie naar de nieuwe manier van werken binnen een Microsoft-omgeving”, aldus Wim Buitenhuis, directeur van Solipsis Managed Services.

Door de overname ontstaat een nieuwe, innovatieve IT-onderneming met een jaarlijkse omzet van circa €10 miljoen. Beide partijen zullen werken vanuit het gezamenlijke kantoor in Zaltbommel.