De cloudoplossingen van Pegasystems zijn nu als managed as-a-service oplossing beschikbaar via Google Cloud. Ook breidt Pega de bestaande samenwerking uit met Amazon Web Services (AWS) met programma’s om de adoptie van Pega Cloud® op AWS te versnellen.

Pega en Google
De combinatie van de cloudtechnologieën van Google en Pega levert een breed scala aan innovatieve toepassingsmogelijkheden. Pega-gebruikers krijgen nu de mogelijkheid om cruciale Google-diensten te benutten binnen hun cloudoplossingen. Dit resulteert in veelzijdigere datatoepassingen en verbeterde technologische afstemming. Het gebruik van beide platformen stelt gebruikers in staat om klantgedragsinzichten uit Google’s Big Query-datawarehouse naadloos te integreren in Pega Customer Decision Hub. Deze informatie komt vervolgens terecht in Pega’s adaptieve, AI-gestuurde beslissingsmodellen. In de toekomst is ook de integratie van de generatieve AI-services van Google met Pega Infinity mogelijk.

Pega en AWS: focus op sterk gereguleerde sectoren
De uitbreiding van de bestaande samenwerking met AWS zorgt ervoor dat Pega-applicaties worden ondersteund met schaalbaarheid, betrouwbaarheid en beveiliging. Ook worden ze continu gecontroleerd en bijgewerkt met de nieuwste innovaties van Pega Cloud. Pega en AWS richten zich beiden op oplossingen voor sterk gereguleerde sectoren, bijvoorbeeld de financiële sector.

Lees het hele artikel op TechVisor