Ons bureau is verantwoordelijk voor alle PR-activiteiten van de Benelux-vestiging van Pegasystems. Een Amerikaanse softwareleverancier op het gebied van CRM, digital process automation, kunstmatige intelligentie (AI) en robotic proces automatisering met op de Amsterdamse Zuidas het epicentrum van Pega’s internationale ‘tech hub’.

Met onze internationale PR-partners werken we samen aan het verstevigen van het thought leadership van Pegasystems wereldwijd en publiceren we zowel lokale als corporate persberichten, blogs en artikelen. Dit zorgt voor een sterke ‘presence’ in de vakpers.

Absolute hoogtepunten voor PR zijn de jaarlijkse regionale en internationale events van Pegasystems: Pega Customer Engagement Summit Amsterdam (CES) en Pegaworld. Vorig jaar regelden wij voor CES Business News Radio live op locatie. In het programma Zakendoen nam Peter van der Putten, global Director Decisioning & AI Solutions, deel aan een paneldiscussie over de privacyaspecten van kunstmatige intelligentie. In de BNR-podcast car vertelde Derk-Jan Brand, Vice President en Managing Director Benelux & Nordics, hoe klanten als ING, Vodafone/Ziggo en Achmea de digitale transformatie hebben gerealiseerd met de oplossingen van Pega. Benieuwd naar deze klantcases? De podcast is hier te beluisteren.

Pegaworld trekt jaarlijks meer dan 6000 bezoekers vanuit de hele wereld en vindt al een aantal jaren plaats in Las Vegas. Influx is verantwoordelijk voor het volledige perstraject, begeleidt de Nederlandse journalisten die meegaan en host ter plekke vele (internationale) persinterviews. Resultaten? Fantastische content in toonaangevende IT-bladen en op redactionele platforms, zoals AGConnect, CustomerFirst, Techzine en Ziptone.

Benieuwd naar jouw PR-kansen?