Zircon Corporation verstevigt zijn marktpositie in Europa verder met de recente benoemingen van Fred de Haas en Jan Decuyper. Fred de Haas is per 15 september jl. benoemd tot European Sales Executive en is verantwoordelijk voor alle salesactiviteiten en business development in Europa. De Haas is sinds 2016 werkzaam voor Zircon Corporation en heeft meer dan 35 jaar managementervaring. De Haas heeft de afgelopen jaren de sales tak en het netwerk voor Zircon Corporation in Nederland, België en Duitsland opgezet.

De positie van Zircon binnen de doe-het-zelfmarkt en professionele bouwsector in met name België wordt verder uitgebouwd en verstevigd. Specifiek voor deze regio is Jan Decuyper met ingang van 23 september jl. aangesteld als Sales Executive België. Decuyper bekleedde de afgelopen 26 jaar op nationaal niveau succesvolle sales posities binnen de handgereedschapsbranche.

John Stauss, CEO Zircon Corporation: “Afgelopen jaren heeft Zircon een stevige afzetmarkt in Nederland, België en Duitsland gerealiseerd. Om aan de vraag vanuit andere Europese markten te voldoen was het tijd voor uitbreiding van ons Europese team. Fred de Haas en Jan Decuyper kunnen met hun ervaring in de branche onze productenreeks nog duidelijker op de kaart zetten, zowel in de retail als in de professionele vakhandel binnen heel Europa.”

Internationale Eisenwarenmesse 2020
Zircon Corporation is aanwezig op de internationale Eisenwarenmesse 2020 die van 1-4 maart in Keulen plaatsvindt. Als u interesse heeft in een interview met Fred de Haas of Jan Decuyper (tijdens de Eisenwarenmesse 2020), kunt u contact opnemen met Influx.

Zircon-Fred de Haas           Zircon_Jan Decuyper

Fred de Haas & Jan Decuyper