Gezocht: goed doel! Het aftellen is begonnen. Nog maar 23 dagen tot 2023; voor veel mensen een tijd van even stilstaan en terugblikken om daarna volop vooruit te kijken naar welke kansen het nieuwe jaar biedt.

Vanuit ons bureau ook dit jaar geen kerstkaarten of relatiegeschenken, wel weer een donatie aan een goed doel zodat ook zij plannen kunnen maken voor de toekomst. Maar aan welk doel? Er zijn zoveel fantastische initiatieven dat kiezen best lastig is. Misschien kan jij ons hierbij helpen.

Als vrouwelijke ondernemers gaat ons hart sneller kloppen van (kleinschalige) initiatieven die zelfstandigheid en onafhankelijkheid van vrouwen en meisjes, educatie en/of ondernemerschap stimuleren – net als de prachtige stichtingen Girls Empowerment Foundation en Microkrediet voor Moeders die we voorgaande jaren een financieel steuntje in de rug gaven.

Heb jij een suggestie voor een goed doel dat op missie is om de kansen van vrouwen en meisjes te vergroten en dat jijzelf een warm hart toedraagt? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar: info@influx-pr.com.