Mooie tradities houden wij graag in stand. Daarom ook dit jaar vanuit ons bureau geen kerstkaarten en relatiegeschenken. Wel een donatie aan Project Fearless, een non-profit organisatie die met naschoolse leerprogramma’s investeert in de toekomst van meiden tussen de 9 en 14 jaar in het westen van ons land.

Met als missie ‘Meiden Die Doen’ geven zij deze tieners de middelen, ruimte en tijd om zich te ontwikkelen in een veilige, inclusieve omgeving. Om te kiezen voor het avontuur, moedig te zijn en de top te bereiken van de ladder die zij willen beklimmen.

Vijf jaar geleden kregen ook wij de kans om de sprong in het diepe te wagen. Kiezen voor het ondernemerschap was spannend en buiten onze comfortzone. Twijfels gooiden we overboord en we besloten er voor de volle 100% voor te gaan. Nu vieren we ons 5-jarig jubileum en tot op de dag van vandaag zijn we blij met de kans die we kregen én grepen.

Daarom deze donatie om weer een stapje dichter bij een toekomst te komen met sterke, succesvolle meiden die hun dromen waarmaken.

Wij wensen je heel fijne feestdagen en een gezond, succesvol en vooral fearless 2024!