Nu het coronavirus ons land in zijn greep heeft en voor langere tijd zal houden, moeten ook wij onze aanpak aanpassen. Praktisch, proactief, persoonlijk. Dat wij daarvoor staan verandert niet in deze bizarre, verwarrende, bijzondere periode, maar natuurlijk nemen wij de voorzorgsmaatregelen ter harte. Die laten ons geen keus. Daarom nemen wij het persoonlijke element in onze aanpak de komende tijd niet meer letterlijk. Social distancing is het advies; het kost velen misschien moeite, maar het moet.

In deze periode pakken wij vaker de telefoon om te sparren, te adviseren of eenvoudigweg om te horen hoe het gaat met de klant en zijn business, in plaats van een bespreking te organiseren op locatie. Interviews voor een referentieverhaal nemen we niet meer face-to-face, maar telefonisch af, vanaf ons kantoor of de thuiswerkplek. De techniek staat voor niets.

Voor onze (potentiĆ«le) klanten komt het er eigenlijk op neer dat Influx op de bekende weg doorgaat; dat we blijven zoeken naar mogelijkheden voor maximale exposure – ook in tijden waar, volstrekt begrijpelijk, de berichtgeving (nu nog) wordt geregeerd door het coronanieuws.

Benieuwd naar uw kansen op het gebied van Public Relations? Naar de mogelijkheden van een vaste samenwerking, werken op projectbasis of ad hoc extra handen bij uw PR- en communicatie-uitingen? Bel of mail ons gerust. Samen bepalen we de beste aanpak. Langskomen in Apeldoorn, even niet. We houden nu liever afstand om u binnenkort hopelijk gezond en wel te begroeten.