Brakel, 21 februari 2019 – ICT-dienstverlener Solipsis en specialist in IT-beheer Call2 zijn een samenwerking aangegaan. De krachtenbundeling is een spin-off van het Excellence partnership dat Solipsis in oktober 2018 heeft gesloten met KPN. Call2 is onderdeel van KPN ICT Consulting en hun diensten zijn complementair aan de oplossingen van Solipsis. Dit betekent een verrijking van het portfolio op gebieden als Enterprise Mobility Management en SharePoint. Maar ook 24×7 ondersteuning en support voor klanten van Solipsis.

Call2 directeur Camiel Janssen: “Sinds 2018 zijn wij gestart met het partnerprogramma ‘2-GETHER’. Dit programma biedt partners als Solipsis de mogelijkheid om Call2-diensten white label in te kopen. Hierdoor kan de Business Partner de klant één aanspreekpunt, één contract, één SLA en één factuur voor alle ICT-gerelateerde zaken bieden. Wij zijn erg blij met de samenwerking met Solipsis, waarbij we onze krachten kunnen bundelen en waarin kwalitatieve dienstverlening als gezamenlijk doel bovenaan staat. We kijken uit naar een langdurig partnership met Solipsis.”

Goossen de Bruin, directeur Solipsisgroep, is verheugd over de samenwerking: “Call2 begrijpt als geen ander de noodzaak van een goed ingerichte ICT-omgeving en heeft gerenommeerde klanten, zoals Shell, ING, Rabobank, Schiphol. Het team van Call2 staat garant voor kwalitatieve support- en beheeroplossingen en biedt naast kennis ook een oplossing voor capaciteitsvraagstukken, daar waar we handjes tekortkomen.” (op de foto Camiel Janssen en Goossen de Bruin)