AMSTERDAM, 12 juni 2019 – Tijdens het jaarlijkse PegaWorld dat dit jaar van 2-5 juni jl. plaatsvond in Las Vegas, heeft Pegasystems Inc. (NASDAQ: PEGA), de softwareleverancier van digital transformation toepassingen voor toonaangevende organisaties niet alleen meerdere Partner Awards en Pega Client Excellence Awards uitgereikt, maar ook tien ‘digitale heroes’ onderscheiden met de Pega DX Hero™ Award. Vaishal Gariwala, Head of IT – Lending at ING Netherlands & Belgium is een van de ‘digital heroes’ die een award ontving vanwege zijn bijzondere rol in de digitale transformatie die hij binnen zijn eigen organisatie realiseerde met de oplossingen van Pegasystems. Verder ontvingen onder meer Rabobank en VIVAT een Client Excellence Award.

Partners awards
De Partner Awards werden uitgereikt aan Pegasystems’ partners die hebben bijgedragen aan de bedrijfsgroei en het vergroten van het klantsucces door middel van digitale transformatie met de customer engagement en digitale procesautomatisering oplossingen van Pegasystems. De awards zijn uitgereikt in vier categorieën: Partner van het jaar, Nieuwkomer van het jaar, Excellence in Groei & Resultaten en Excellence in Digitale Transformatie. De winnaars van de Partner Awards 2019 zijn:

Partner van het jaar

 Nieuwkomer van het jaar

 Excellence in Groei & Resultaten

Excellence in Digitale Transformatie

Pega DX HeroesTM
De ‘digital heroes’ hebben hun visie en ideeën binnen de eigen organisatie omgezet in krachtige oplossingen om zo de uitdagingen aan te pakken en op te lossen waarvoor bedrijven, klanten en medewerkers staan. De onderscheidingen zijn toegekend op basis van onder meer technologische visie, analytische vaardigheden, de rol ten aanzien van de organisatorische verandering, samenwerking, communicatie en empathisch vermogen. De winnaars zijn:

  • Vaishal Gariwala, Head of IT – Lending (België en Nederland) ING
  • Phil Andrew, CEO, StepChange
  • Mario Bocca, CIO, Unipol Group
  • Rhonda Eller, programmamanager, Nissan
  • Duncan MacDonald, CIO, Liberty Global
  • Shally Pannikode, senior vice president, chief information and digital officer, Wellstar Health System
  • Moshe Pridan, senior vice president, business solutions management, SiriusXM
  • Mitch Ribar, executive director, capabilities & innovation, JPMorgan Chase
  • Robert Skinner, vice president, digital strategy & marketing technologies, FordDirect

Clients Excellence Awards
De Clients Excellence Awards werden uitgereikt aan Pegasystems’ klanten die dankzij de oplossingen van Pegasystems een organisatieverandering hebben gerealiseerd. De awards zijn uitgereikt in twee categorieën: Business Impact Award en Build for Change Award.

De winnaars van de Business Impact Award:

De Build for Change awards zijn uitgereikt aan:

 “Onze klanten blijven binnen hun markt voorbeelden tonen van hoe je door organisatorische innovatie betere klantervaringen creëert. Dat wij een ​​integraal onderdeel zijn van die transformatie bij onze klanten is natuurlijk fantastisch. Ook de winnaars van de partnerawards van dit jaar zijn sprekende voorbeelden van waar ons partnerprogramma voor staat, namelijk het leveren van oplossingen die klanten helpen bij het realiseren van hun digitale transformatiedoelstellingen voor optimale klantervaringen”, aldus Derk-Jan Brand, VP en managing director Benelux & Nordics, Pegasystems. “De winnende ‘digital heroes’ hebben gezorgd voor echte veranderingen binnen hun organisatie door een aantal van de moeilijkste zakelijke uitdagingen op te lossen waarvoor bedrijven tegenwoordig staan. Wij feliciteren allen met hun geweldige werk en zijn vereerd om deel te mogen uitmaken van de digitale reis die zij als organisaties maken.”

PegaWorld 2019
Zowel de partner Awards als de onderscheidingen voor de Pega DX Heroes™ zijn uitgereikt tijdens de jaarlijkse PegaWorld-conferentie die dit jaar werd gehouden in MGM Grand in Las Vegas. PegaWorld brengt 5.000 pioniers binnen uiteenlopende branches, influencers en thought leaders van ’s werelds toonaangevende organisaties samen, waaronder organisaties die dagelijkse gebruikmaken van de transformational softwareoplossingen van Pegasystems.

Voor meer informatie over het partnerprogramma van Pegasystems, klik hier.

Voor meer informatie over het Pega DX Heroes awards programma: klik hier