SER Group is de grootste ECM-leverancier (Enterprise Content Management) in Europa*. Voor de PR-activiteiten in Nederland werken wij sinds enkele jaren nauw samen met het corporate PR-team in Duitsland en met Maurice Godschalk, Regional Director Benelux SER Group, die vanuit Amsterdam de Benelux-vestiging aanstuurt.

De corporate content, zoals (trend)artikelen en persberichten, maken wij gereed voor de Nederlandse markt. Een mooi voorbeeld is het artikel ‘Content services platform: Doorgeefluik voor innovatie?’ dat binnen één dag meer dan 11.000 views had op Emerce.nl – het magazine voor beslissers in online business, media en marketing. Ook pitchten wij het trendartikel ‘Informatiebeheer vraagt om contentanalyse en contentfederatie’ bij de redactie van Emerce, “Zeker willen wij het plaatsen, een interessant artikel” reageerden zij, met opnieuw een prachtige publicatie als resultaat (bijna 13.000 views).

Hoe de ECM-oplossing van SER Group organisaties helpt om datasilo’s vaarwel te zeggen wordt duidelijk in de klantcase van landbouwmachinefabrikant Krone die wij herschreven en CIO Online vervolgens publiceerde. Dat persberichten over samenwerkingen of customer wins altijd interessante content voor de vakpers oplevert, laat ook het persbericht over de samenwerking met Deutsch Bahn dat wij eind september verstuurde zien. Het persbericht scoorde fantastisch in de IT-pers, waaronder op het online platform en de  socialmediakanalen van Computable, een van de toonaangevende IT-vakbladen in Nederland.

Over SER Group
SER ondersteunt organisaties de overstap te maken naar de digitale toekomst met het content services-platform Doxis4 en de geïntegreerde samenwerkingsoplossing Doxis4 iRoom. Doxis4 brengt content, bedrijfsprocessen en applicaties samen dankzij een organisatiebreed ECM-platform. Internationale IT-analisten als Gartner en Forrester noemen Doxis4 als een van de meest toonaangevende ECM-toepassingen ter wereld op het gebied van technologie en toepasbaarheid. SER Group is gevestigd op 22 locaties wereldwijd, met de hoofdvestiging in Bonn, Duitsland.

*Volgens de meest recent gepubliceerde cijfers over de omzet, brutowinst, bedrijfsresultaat en aantal werknemers

Terug naar het overzicht

Benieuwd naar uw kansen op PR-gebied?

Neem contact op