HuisartsenOrganisatie Oost-Gelderland (HOOG Zorg) vroeg ons een redactioneel artikel te schrijven voor de zorgbijlage van Nieuwsblad Stedendriehoek in maart 2019. De bijlage viel 6 maart jl. bij 150.000 mensen in Apeldoorn op de mat en stond in het teken van de banenmarkt die in de week van zorg en welzijn (14 t/m 17 maart 2019) in Omnisport Apeldoorn werd gehouden. Deze banenmarkt was een initiatief van Zorgplatform Apeldoorn, het samenwerkingsverband van Apeldoornse zorgorganisaties, waar ook HOOG deel van uitmaakt.

Wij gingen voor HOOG in gesprek met een aantal bevlogen teamleden van huisartsenpraktijk Welgelegen en werkten dit interview uit tot een enthousiast redactioneel kijkje achter de schermen van de huisartsenpraktijk. Het artikel over werken in de zorg, voldoening en ondersteunende zorgprofessionals die de onmisbare schakels binnen de huisartsenpraktijk zijn, is hier te lezen.

HuisartsenOrganisatie Oost-Gelderland is opgericht in 2015 en ontstaan uit een fusie tussen Coöperatieve Zorgvereniging Archiatros u.a., Stichting Dienstverlening Huisartsenzorg Stedendriehoek (huisartsenposten) en de zorggroepen voor chronische zorg in de regio’s Apeldoorn, Oost-Achterhoek en Zutphen. Het doel van HOOG is huisartsen ondersteunen bij het uitvoeren van hun huisartsenvak 24/7. Meer informatie www.hoogzorg.nl

Terug naar het overzicht

Benieuwd naar uw kansen op PR-gebied?

Neem contact op