Dutch Pork Expo 2021: hét event waar je alles over de varkenshouderij op één plek vindt, zoals verduurzaming, techniek, data en dierenwelzijn. Uiteraard was Vereijken Group op 12 en 13 oktober aanwezig op deze vakbeurs in Den Bosch. Niet alleen om innovaties en producten aan de markt te laten zien. Ook werden de resultaten bekendgemaakt van het onderzoek naar het Familievoeren-principe dat Wageningen Livestock Research uitvoerde in opdracht van Vereijken, Trouw Nutrition en het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Een paar dagen voor het evenement kwam Bart Hooijer, directeur Vereijken Group, via het netwerk terecht bij Influx, met de concrete vraag of wij konden helpen met de redactie van een helder, strak persbericht over de onderzoeksresultaten. Zeker, dat konden we en dat deden we. Het nieuws werd opgepakt door AgriHolland, Boerderij, Varkens, Pigbusiness en Nieuwe Oogst. Met als terugkoppeling van een van de redacties: “Een persbericht zoals een persbericht moet zijn; overzichtelijk, duidelijk en compleet en daarmee inhoudelijk over te nemen.”

Over Vereijken Group
Vereijken Group is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van stalmaterialen voor de varkenshouderijstalinrichting. Het internationale familiebedrijf gevestigd in Ede ontwikkelt innovatieve, duurzame kraamsystemen vanuit de visie dat het succes van een varkenshouder begint in de kraamperiode. De eerste dagen van een big vormen de meest cruciale periode voor de gezondheid, vitaliteit en groei van een varken. Vereijken Group werkt nauw samen met een internationaal netwerk van distributeurs. Sinds 2019 is de Franse coöperatie Cooperl aangesloten in een joint-venture om nog meer waarde te creëren voor varkenshouders wereldwijd. Voor meer informatie over Vereijken Group: www.vereijkengroup.com.

vereijken group

Benieuwd naar jouw PR-kansen?