Simco-ION uit Lochem organiseerde op locatie de kick-off van zijn unieke Europese Demotour. Centraal deze middag stond het IQ Easy Platform, een technologisch hoogstandje voor volledige beheersing van statische elektriciteit tijdens productieprocessen. Bovendien konden aanwezigen simulaties bijwonen van verschillende productieprocessen om de werking van dit platform van dichtbij te ervaren.

Simco-ION kwam via een relatie van Influx PR bij ons terecht, met twee duidelijke doelstellingen voor ogen: aanwezigheid van pers en exposure rondom de middag. Wat wij voor hen hierin zouden kunnen betekenen? Voor ons best een uitdaging, want aan PR had Simco immers vrijwel niets gedaan en daardoor was de naamsbekendheid onder journalisten nog niet zo groot.

Wij gingen aan de slag met zowel de persuitnodiging als het persbericht op en pakten vervolgens de telefoon om lokale, regionale en vakpers te enthousiasmeren. Afspraken over publicaties en fotografie werden gemaakt. Het resultaat mag er zijn: enkele mooie publicaties over deze middag en het platform onder meer in het vakblad Pakkracht

Een leuk project om op terug te kijken en natuurlijk maakt een goede referentie ons altijd blij.

Benieuwd naar jouw PR-kansen?