SER Group is de grootste ECM-leverancier (Enterprise Content Management) in Europa*. Voor de PR-activiteiten in Nederland werken wij sinds enkele jaren nauw samen met het corporate PR-team in Duitsland en met Maurice Godschalk, Regional Director Benelux SER Group, die vanuit Amsterdam de Benelux-vestiging aanstuurt.

De corporate content, zoals (trend)artikelen en persberichten, maken wij gereed voor de Nederlandse markt en dat levert mooie content op. Enkele voorbeelden zijn het artikel De no-code route naar nieuwe business apps (februari 2020) dat binnen twee dagen bijna 39.000 keer was bekeken op Emerce.nl of het trendartikel ‘Informatiebeheer vraagt om contentanalyse en contentfederatie’ dat wij pitchten bij de redactie van Emerce. Hun reactie? “Zeker willen wij het plaatsen, een interessant artikel”, met opnieuw een prachtige publicatie als resultaat (bijna 13.000 views). Ook de klantcase van landbouwmachinefabrikant Krone die wij herschreven leverde goede exposure via de publicatie op CIO Online.

Dat persberichten over een partnership of customer win altijd interessante content voor de vakpers opleveren, laat ons persbericht over de samenwerking met Deutsch Bahn zien. Het bericht scoorde fantastisch in de IT-pers, waaronder op Computable, een van de toonaangevende IT-vakbladen in Nederland. Op Computable is ook SER’s blog “Onderschat kracht artificiële intelligentie niet” te lezen dat half maart 2020 onder het topic Digital Transformation werd gepubliceerd.

*Volgens de meest recent gepubliceerde cijfers over de omzet, brutowinst, bedrijfsresultaat en aantal werknemers

Terug naar het overzicht

Benieuwd naar jouw PR-kansen?

Neem contact op