Persbericht

Moeiteloos digitale handtekeningen toevoegen aan documenten

ValidSign introduceert de ValidSign app voor SharePoint Online

Deventer, 5 juli 2018 — ValidSign, specialist op het gebied van rechtsgeldig digitaal ondertekenen, heeft de ValidSign app for SharePoint Online geïntroduceerd. ValidSign is de enige volledig met SharePoint geïntegreerde digitale ondertekeningsoplossing. Alle van ondertekening afhankelijke processen kunnen van begin tot einde rechtstreeks vanuit de gebruikersinterface van SharePoint – en nu ook SharePoint Online – veilig worden aangeboden ter ondertekening.

Alle documenten zijn dankzij de ValidSign App moeiteloos uit te sturen vanuit Sharepoint Online ter ondertekening aan zowel interne als externe ondertekenaars. Dit is allemaal mogelijk zonder de bestaande workflows, operationele processen, veiligheidsprocedures of beleidsregels te wijzigen. De grote kracht van deze standaardoplossing is dat het ondertekenproces vanuit Sharepoint Online kan worden gestart. De klant kan eenvoudig vanuit elk device het contract ondertekenen door een ondertekenverzoek naar zijn of haar e-mailadres te sturen. Nadat de klant heeft ondertekend wordt het contract automatisch gearchiveerd op de juiste plaats.

Duizenden ondertekenaars hebben de naadloze, intuïtieve en gebruikersvriendelijke digitale ondertekeningsoplossing van ValidSign al ontdekt. Ze hebben hun papierintensieve processen omgezet in papierloze processen.

De standaard integratie met zowel Sharepoint als Sharepoint Online is de cruciale Add-On voor elke organisatie die daadwerkelijk een digitale werkomgeving in wil richten”, stelt John Lageman, CEO ValidSign. “Onze oplossing beperkt de papiergerelateerde kosten aanzienlijk, zorgt voor sterk vereenvoudigd contractbeheer en verbetert de klantbeleving aanzienlijk. Het grootste voordeel is dat het verkrijgen en archiveren van een digitaal getekend contract door alle partijen automatisch wordt geregeld met ValidSign.”

De nieuwste versie van de ValidSign app for SharePoint Online is 15 juli beschikbaar in de SharePoint Store.
Voor meer informatie of om een probeerversie aan te vragen: www.validsign.nl of mail naar sales@validsign.nl.

ValidSign, Bergweidedijk 42, 7418 AA  Deventer.
Tel: 085 303 3676, E-mail: 
info@validsign.nlwww.validsign.nl

Ondertekenen van documenten:

Nieuwe ervaring

Klassieke ervaring


Over ValidSign
ValidSign biedt een volledige Cloudoplossing voor het rechtsgeldig en digitaal ondertekenen van documenten; eenvoudig in gebruik door ondertekenen op elk Device en zeer eenvoudig te implementeren in bestaande omgevingen. ValidSign heeft inmiddels honderden organisaties geholpen om de digitale loop met hun leveranciers en klanten daadwerkelijk te sluiten, door hun processen – die afhankelijk zijn van handtekeningen – om te zetten van papierintensief naar papierloos. Wereldwijd maken vele klanten van de ValidSign-oplossing gebruik waardoor het mogelijk is contracten met buitenlandse partners en/of klanten digitaal én rechtsgeldig te ondertekenen.
Meer informatie: www.validsign.nl


Voor redactionele informatie: 

Influx PR – Jakob Brons – T: 055-3663034 – E: validsign@influx-pr.com