Solipsis benoemd tot KPN Excellence & IT Business Partner

Brakel, 25 oktober 2018 – Sinds oktober 2018 is Solipsis benoemd tot ‘Excellence & IT Business Partner’ van KPN. Het Excellence & IT Business Partnership is een relatief nieuwe formule die uitsluitend is voorbehouden aan volledig gecertificeerde business partners van KPN. Voor Solipsis betekent het een nieuwe stap in het continu optimaliseren van zijn dienstverlening.


Dienstverlening Solipsis en KPN

Dankzij het partnership is Solipsis nog beter in staat om met ‘one stop shopping’ te voorzien in een innovatief en volledig dienstenportfolio op het gebied van cloud, security en werkplek. Hierbij is Solipsis het vaste aanspreekpunt van de klant en verzorgt het gehele traject van verkoop en advies tot en met de levering, installatie, service en facturatie. Natuurlijk met als doel een nog optimalere klantbeleving.

Slimme samenwerking

“In het zakelijke segment is het partnerkanaal echt hét kanaal voor KPN”, aldus René Schenk, Directeur Business Partner Organisatie van KPN. “In een tijd dat IT en telecommunicatie samenkomen, worden zaken steeds complexer. Zakelijke klanten willen voor een ‘ICT-comfortclass dienstverlener’ kiezen die letterlijk en figuurlijk dichtbij hen staat. Solipsis is voor ons een toonaangevende Business Partner die als geen ander hierop in kan spelen en in staat is om ondernemend Nederland vooruit te helpen op het gebied van gebundelde IT en toekomstvaste telecomoplossingen. Het is daarom een heel bewuste keuze van KPN om nadrukkelijker met partners zoals Solipsis te gaan werken.”

Goossen de Bruin, directeur Solipsisgroep, is trots op het gerealiseerde partnership: “Door onze status als KPN Excellence en IT Business partner kunnen wij onze klanten een herkenbare meerwaarde bieden. Het stelt ons in staat om geïntegreerde totaaloplossingen te leveren, op uiteenlopende vlakken qua dienstverlening, terwijl Solipsis voor de klant het vertrouwde, vaste aanspreekpunt blijft.”


v.l.n.r. René Schenk en Goossen de Bruin bekrachtigen het partnership met een handtekening

Over Solipsis

Solipsis bv is een professionele ICT-organisatie met een uitgebreid pakket van diensten en producten. Wensen worden vertaald in adequate oplossingen, waarbij kosten, baten en effectiviteit goed in het oog worden gehouden. Solipsis biedt dan ook ‘Comfort Class in ICT’. De dienstverlening is ondergebracht in drie businessunits:

  • Managed Services: implementeren en beheren van infrastructuren;
  • Performance Management: ontwikkelen en onderhouden van management informatie systemen (business intelligence);
  • Document Management: ontwikkelen en onderhouden van oplossingen voor het digitaal beheren, ondertekenen, distribueren, printen, presenteren en archiveren van data.

Solipsis bv is onderdeel van de Solipsisgroep, waartoe ook Solipsis Managed Services, IntraData en Holland House behoren. Meer informatie en contactgegevens: www.solipsis.nl

Over KPN Zakelijke Markt

KPN biedt zijn zakelijke klanten (klein, middelgroot en groot) een compleet assortiment aan diensten, van vaste en mobiele telefonie en internet tot diverse end-to-end- oplossingen op het gebied van infrastructuur, werkplekbeheer, veiligheid, de cloud, datanetwerken en datacenters.

Meer informatie en contactgegevens: www.overons.kpn/nl/het-bedrijf

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie of een high res. foto kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen telefoon: 055 3663034 of e-mail: solipsis@influx-pr.com.