PERSBERICHT

Opnieuw teamuitbreiding bij Pegasystems in de Benelux-regio

AMSTERDAM – 6 september 2018 – Pegasystems Inc. breidt het Benelux-team uit met zes nieuwe collega’s voor verdere versteviging van marktpositie in de verschillende sectoren.  Jessie Augustijn is als account executive binnen het team financial services commercieel verantwoordelijk voor Pega’s strategische applicaties voor target account ING. Leo Bras is als account executive aangesteld voor de strategische relatie tussen Pegasystems en de global manufacturing accounts. Alphons Huisser richt zich als account executive op het opbouwen en uitbreiden van relaties in de telecom, media en utilities markt. Daniel Meier richt zich als account executive op new business binnen healthcare & life science. Marten Poutsma is als account executive public sector verantwoordelijk om bij te dragen aan het succes van de digitaliseringsstrategie van de Nederlandse overheid. Roderick Uitdehaag gaat als customer success manager zorgdragen voor het maximaliseren van Pega’s toegevoegde waarde bij klanten binnen financial services en insurance.

Jessie Augustijn (24) is afkomstig van House of Engagement, een Microsoft Dynamics 365 partner, gericht op de markten finance, legal en education. “Financial services is een snel groeiende en veranderende markt die gericht is op de toekomst. Pega heeft een sterke positie in deze markt, waar ik graag onderdeel van wil uitmaken. Ik ben trots om ING, als een van de meest innovatieve organisaties ter wereld, als (referentie)klant te bedienen vanuit Pega.”

Leo Bras (52) beschikt over meer dan 30 jaar ervaring in de IT, waarvan ruim 25 jaar in de wereld van Enterprise Software (ERP/SCM/CRM/Digital) in verschillende consultancy, presales, solution sales en management functies bij onder meer SAP, IBM en Atos. De laatste jaren was hij werkzaam als practice director SAP bij Cognizant. “Door Pega’s leidende positie in BPM, case management, no-code/low-code en robotics kunnen bedrijven ‘one journey at a time’ al hun processen rond klanten en operatie transformeren en optimaliseren, waarbij huidige IT geen bottleneck meer hoeft te zijn.”

Alphons Huisser (42) heeft verschillende posities bekleed bij Gartner UK en Nederland en werkte hiervoor als account executive bij SAS Nederland. “Bij Pega verwacht ik met een team van professionele en gepassioneerde mensen de telecom, media en utilities markt te kunnen ondersteunen om klanten vanuit een end-to-end perspectief echt centraal te stellen. Primaire focus ligt op customer engagement, oftewel door middel van analytics en AI op het juiste moment de best mogelijke aanbieding te delen met klanten en prospects ongeacht het kanaal.”

Daniel Meier (39) heeft ruime ervaring in IT gericht op de sector zorg en life sciences. Hij was hiervoor werkzaam als accountmanager healthcare, life sciences & public sector bij Qlik.  “De zorg is dynamisch en complex vanwege toenemende focus op transparantie rondom kwaliteit, het effect van de krappe arbeidsmarkt en toegang tot bepaalde zorg. Het effect van geleverde zorg heeft een steeds grotere impact op zowel de zorgaanbieders als de leveranciers en vergt een ware digitale transformatie. Pega is uitstekend uitgerust om die transformatie ook waar te maken.”

Marten Poutsma (46) is ervaren in zowel advies- als salesfuncties gericht op semi-, lokale en centrale overheidsinstanties. Hij is afkomstig van Oracle technology waar hij werkzaam was als lead accountmanager public sector. “Naast het ontwikkelen van sublieme software is Pega als organisatie volledig ingericht op de succesvolle uitvoering van verandertrajecten bij klanten. Die combinatie kan absoluut het verschil betekenen en daar wil ik wil graag mijn steentje aan bijdragen. Ik kijk ernaar uit om samen met mijn collega’s de uitdagingen binnen de Nederlandse overheid aan te gaan.”

Roderick Uitdehaag (32) is afkomstig van Rabobank waar hij verschillende functies bekleedde binnen zowel de IT-organisatie alsook de business change organisatie (adoptie). De laatste jaren werkte hij als projectmanager KYC / CLM bij Rabobank Wholesale. “In mijn rol als customer success manager ga ik samenwerken met business en IT-stakeholders binnen de mooiste financiële dienstverleners en verzekeraars in Nederland om samen de maximale waarde te halen uit Pega. Pega heeft een ijzersterke propositie met de combinatie van end-to-end automation, real-time AI, cloud choice – op basis van een ‘low code’ platform.”

Derk-Jan Brand, vice president Benelux en Nordics bij Pegasystems is blij met de teamuitbreiding. “Om onze groei en marktleidende positie op het gebied van customer engagement te continueren, is het van belang om het team regelmatig uit te breiden met enthousiaste en capabele medewerkers. Hun persoonlijke kwaliteiten en ruime ervaring zijn een waardevolle verrijking.”

Over Pegasystems
Pegasystems is toonaangevend leverancier van software voor customer engagement en operationele excellence. Pega’s toepassingen kenmerken zich door de hoge mate van aanpasbaarheid. Het op een cloud-architectuur gebaseerde Pega PlatformTM stelt gebruikers in staat om applicaties snel in te zetten en uit te breiden om te kunnen voldoen aan strategische business eisen. Al vijfendertig jaar levert Pega mogelijkheden op het gebied van CRM en digital process automation (DPA), aangevuld met kunstmatige intelligentie (AI) en robotic proces automatisering (RPA), om ’s werelds meest toonaangevende merken te helpen bij het realiseren van baanbrekende resultaten. Voor meer informatie: www.pega.com

Voor redactionele informatie of een portrefoto:
Influx PR – Gerline van Wijnen – tel: 055 366 3034, e-mail: pega@influx-pr.com