Nieuw whitepaper onderstreept meerwaarde van UniSpool binnen SAP®-omgevingen

UniSpool van Holland House optimaliseert output- en print management voor SAP
®

Brakel, 18 december 2018 – UniSpool® for SAP is een geavanceerde en effectieve oplossing voor output- en afdrukbeheer in SAP®-omgevingen. Dit vlaggenschipproduct van Holland House, onderdeel van de Solipsisgroep, beheert, en bewaakt op een gebruiksvriendelijke en flexibele manier alle print- en outputmanagement taken binnen de SAP®-omgeving. Dit blijkt uit een recent verschenen whitepaper over UniSpool. De oplossing zorgt ervoor dat documenten die worden gegenereerd via mySAP® NetweaverTM-applicaties op een efficiënte manier worden beheerd en gedistribueerd naar printapparatuur of andere applicaties.

SAP® heeft ervoor gekozen om alleen basisoutput- en printfuncties te realiseren in mySAP® NetweaverTM Global Change-toepassingen. Deze hebben een basisfunctionaliteit met betrekking tot de behoeften van een applicatie zoals mySAP® Netweaver TM. Voor organisaties die mySAP® NetweaverTM gebruiken, is de distributie en het afdrukken van rapporten en zakelijke documenten op verschillende andere wijzen van cruciaal belang.

Meerwaarde voor de klant
SAP® erkent dat de basisfunctionaliteit die is ingebouwd in mySAP® Netweaver TM niet voor elke gebruiker toereikend is voor het succesvol leveren van R/3-documenten. Het heeft ook verklaard dat output- en printbeheer een gespecialiseerd gebied is waarin een outputmanagementoplossing van derden meerwaarde zal bieden voor de klant.

Gegarandeerde documentlevering
Ook in tijden van digitalisering blijft de betrouwbare levering van bedrijfskritische documenten zoals facturen, werkorders of statusrapporten aan eindgebruikers van groot belang. UniSpool® biedt gegarandeerde levering aan de eindbestemming en rapporteert relevante taakinformatie terug naar het SAP®-systeem.

Goossen de Bruin, directeur van de Solipsisgroep is trots op de status van Holland House als gecertificeerde partner van SAP. “UniSpool® voor SAP® vermindert de complexiteit van het SAP®-spoolsysteem door de functies over te dragen naar UniSpool®. UniSpool beheert en bewaakt op flexibele en gebruiksvriendelijke wijze het output-verkeer binnen wereldwijd gerenommeerde organisaties als Air Liquide, Kaufhof, Man Nutzfahrzeuge, Philips, STMicroelectronics en Tenneco.”

 SAP Insider event Las Vegas 2019
Holland House, onderdeel van de business unit Document Management van de Solipsisgroep, zal aanwezig zijn tijdens SAP BI, Analytics & HANA 2019 – co-located with Basis & SAP Administration 2019, Financials 2019 – dat van 19 – 21 maart 2019 plaatsvindt in Las Vegas. Voor meer informatie: https://sapinsiderevents.wispubs.com/2019/Las-Vegas/FIN-GRC/Financials

Over Holland House
Al sinds 1990 is Solipsis bv actief binnen de ICT met een uitgebreid pakket van diensten en producten.  Solipsis is gespecialiseerd in het leveren en beheren van ICT-infrastructuren, het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van oplossingen voor het digitaal beheren, ondertekenen, distribueren, printen, presenteren en archiveren van documenten en het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van management informatie systemen. De dienstverlening is ondergebracht in de drie businessunits Performance Management, Managed Services en Document Management.

Holland House is onderdeel van de Solipsisgroep, waartoe ook Solipsis, IntraData en Solipsis Managed Services behoren. Voor meer informatie: www.solipsismanagedservices.nlwww.intradata.nlwww.solipsis.nl en www.hollandhouse.com