Perfecte momenten voor PR

Een nieuwe klant of productlancering. Een strategische overname of een partnership. Nieuwe medewerkers aan boord of onderzoeksresultaten. Het zijn voor je organisatie perfecte PR-momenten.

Met het juiste haakje of die ene invalshoek vertalen we jouw nieuws naar pakkende content voor de (vak)media en hun lezerspubliek. Grote kans op off- en online publicaties en zo word jij alsmaar zichtbaarder.

Continuïteit is belangrijk

Naamsbekendheid of een zekere marktpositie krijg je niet zomaar. Dit kost tijd en vraagt om goed, persoonlijk en regelmatig contact met de (vak)pers.

Geen overkill aan informatie, wel gedoseerd je organisatie onder de aandacht brengen. Zo werk je aan een stevige relatie met journalisten en redacties en daar ga je zeker van profiteren. Begin nu met zaaien, dan volgt het oogsten vanzelf.

De beste referentie

“Marketing is to sell, PR is to tell.” Laat anderen vertellen over je onderneming, dienst en product en deel dat enthousiaste klantverhaal  in een nieuwsbrief, vakblad, op je eigen website of op een redactioneel platform. Betere referenties zijn er niet.

Stevige reputatie

We helpen jouw frisse ideeën, scherpe visie en kennis & ervaring op papier te krijgen en maken er een pakkend verhaal van, denk aan een inhoudelijk artikel voor in een vakblad, een achtergrondverhaal of een blog. Je krijgt natuurlijk advies hoe je al deze waardevolle content het best kunt delen met je doelgroep. Zo werk jij aan een stevige reputatie als expert op jouw vakgebied.

Zelf al iets geschreven en niet tevreden? Ook je bestaande content redigeren we met plezier en we bouwen ingewikkelde whitepapers om tot vlot leesbare stukken.

(Online) zichtbaarheid

Online is niet meer weg te denken en is onderdeel van onze PR-mix (paid, earned, shared en owned media). Nieuwe media zoals blogs en redactionele platforms verrijken het medialandschap. Online content is langer vindbaar en scoort vaak hoog in de zoekresultaten van Google. Een perfecte manier dus om de naamsbekendheid of thought leadership (expertstatus) verder uit te bouwen via de kanalen waar jouw doelgroep actief is.

Besteed het schrijven, posten, plannen en beheren van berichten op je social media kanalen aan ons uit. Dan heb je er zelf geen omkijken meer naar.

Benieuwd naar jouw PR-kansen?