Simco-ION uit Lochem organiseerde op locatie de kick-off van zijn unieke Europese Demotour. Centraal deze middag stond het IQ Easy Platform, een technologisch hoogstandje voor volledige beheersing van statische elektriciteit tijdens productieprocessen. Bovendien konden aanwezigen simulaties bijwonen van verschillende productieprocessen om de werking van dit platform van dichtbij te ervaren.

Aanwezigheid pers en exposure
Simco-ION kwam via een relatie van Influx PR bij ons terecht, met twee duidelijke doelstellingen voor ogen: aanwezigheid van pers en exposure rondom de middag. Wat wij voor hen hierin zouden kunnen betekenen? Voor ons best een uitdaging, want aan PR had Simco immers vrijwel niets gedaan. Hierdoor was de naamsbekendheid onder journalisten nog niet zo groot.

Praktisch en persoonlijk
Wij gingen aan de slag met zowel de persuitnodiging als het persbericht op en pakten vervolgens de telefoon om lokale, regionale en vakpers te enthousiasmeren. Een praktische en persoonlijke aanpak werpt vaak de meeste vruchten af; en dat bleek ook dit keer. Afspraken over aanwezigheid, publicaties en fotografie werden met verschillende redacties gemaakt. Het resultaat: aandacht in de lokale pers en meerdere on- en offline (vak)publicaties over de kick-off en het platform. Zo publiceerde Pakkracht, het vakblad voor de verpakkingsindustrie in food, non-food, handel en industrie, een mooi artikel over de bijeenkomst en het platform in nummer 2-2019.

Een leuk project om op terug te kijken en natuurlijk maakt een goede referentie ons altijd blij.

Terug naar het overzicht
Simco-Ion_Influx PR_PR ondersteuning

Benieuwd naar jouw PR-kansen?

Neem contact op