PERSBERICHT

Holland House, onderdeel van de Solipsisgroep, vernieuwt SAP-certificering voor UniSpool

Brakel, 2 oktober 2018 – Holland House, onderdeel van de business unit Document Management van de Solipsisgroep, heeft de nieuwste versie van UniSpool SAP-gecertificeerd conform de SAP BC-XOM 4.0-specificatie. Net als alle eerdere releases is ook versie 6.30 van UniSpool geschikt om in een SAP-omgeving te draaien. UniSpool beheert en bewaakt op flexibele en gebruiksvriendelijke wijze het output-verkeer binnen wereldwijd gerenommeerde organisaties als Air Liquide, Kaufhof, Man Nutzfahrzeuge, Philips, STMicroelectronics en Tenneco.

UniSpool is wereldwijd een van de meest krachtige oplossingen voor output en print management met functies die veel verder gaan dan de standaardoplossingen van native besturingssystemen. De oplossing regelt de verzending van rapporten naar printapparatuur, maar ook de archivering van output en de distributie van documenten naar eindgebruikers en andere applicaties. Organisaties kunnen veel voordeel halen uit de implementatie van de UniSpool-oplossing binnen hun ICT-netwerk. Kostenbesparingen en verbeterde documentverwerking zorgen voor een betere bedrijfscontinuïteit.

Betrouwbaar en snel
UniSpool verwerkt enorme hoeveelheden data zonder handmatige tussenkomst en garandeert 99.999% betrouwbare documentaflevering, 24/7. UniSpool kent geen vertraging in de verwerking van printopdrachten. De verwerkingssnelheid wordt bepaald door de capaciteit van de outputapparaten.

Transparant en flexibel
De status van afdrukverzoeken is beschikbaar tijdens en na verwerking door UniSpool. Indien mogelijk wordt de status teruggekoppeld naar de applicatie van waaruit de opdrachten zijn gegeven. Dankzij eenvoudige integratie van converters en formatters kan UniSpool de output flexibel aanpassen aan het bedrijfsimago van de klant.

Goossen de Bruin, Managing Director van de Solipsisgroep: “De SAP-certificering is een belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van elke UniSpool-release. We kunnen nu garanderen dat deze nieuwe versie van UniSpool voldoet aan de SAP-vereisten voor correcte implementatie en stabiliteit binnen een SAP-omgeving.”

Over Solipsis
Al sinds 1990 is Solipsis bv actief binnen de ICT met een uitgebreid pakket van diensten en producten.  Solipsis is gespecialiseerd in het beheren van infrastructuren, het ontwikkelen en onderhouden van oplossingen voor het digitaal beheren, ondertekenen, distribueren, printen, presenteren en archiveren van documenten. De dienstverlening is ondergebracht in de drie businessunits Performance Management, Managed Services en Document Management.

Holland House is onderdeel van de Solipsisgroep, waartoe ook Solipsis, IntraData en Solipsis Managed Services behoren. Voor meer informatie: zie www.solipsismanagedservices.nlwww.intradata.nlwww.solipsis.nl en www.hollandhouse.com

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Gerline van Wijnen telefoon: 055 3663034 of e-mail: solipsis@influx-pr.com.