Bizzoscope en OpenText gaan partnership aan

2013-02-05

 PERSBERICHT


OpenText en Bizzoscope gaan partnership aan


Hoofddorp/Meerssen - 5 februari 2013 - OpenText, toonaangevend leider van Enterprise Information Management-oplossingen (EIM), gaat een resellerovereenkomst aan met Bizzoscope. Binnen deze  samenwerking zal Bizzoscope de OpenText ProVision Suite actief in de markt zetten binnen de regio Benelux, met een focus op (financiële) dienstverleners zoals banken, verzekeringsmaatschappijen, gezondheidszorg, maar ook bij overheden en advocatenkantoren. OpenText ProVision is een modelleringstool voor procesanalyse en enterprise architecture die qua functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid internationaal al meer dan vijftien jaar vooroploopt.

Voor het plannen van veranderingstrajecten, het analyseren en herontwerpen van bedrijfsprocessen en het uitwerken van automatiseringsbehoeften en -vereisten hebben organisaties naast een degelijke, gestructureerde aanpak ook een krachtige, gebruiksvriendelijke tool nodig. Een dergelijke tool moet er tevens voor zorgen dat alle aspecten van een onderneming evenwichtig en geïntegreerd worden ontwikkeld, zodat de kans op inconsistenties wordt geminimaliseerd. OpenText ProVision is een totaaloplossing voor Enterprise en Business Architecture en Business Process Analysis. De oplossing stelt organisaties in staat om alle aspecten van de bedrijfsvoering te begrijpen, realiseren, bewaken en innoveren voor continue prestatieverbetering.

Stefaan Lambrecht, managing partner van Bizzoscope: "Vanuit Bizzoscope bieden wij onze klanten state-of-the-art methoden en tools, onder andere om bedrijfsprocessen af te stemmen op de strategische doelstellingen en om die processen zo efficiënt en klantgericht mogelijk te organiseren. Op dat vlak steekt OpenText ProVision er op wereldvlak al meer dan tien jaar met kop en schouders bovenuit. Door zijn flexibele en snelle inzetbaarheid, zowel bij grote multinationals als bij middelgrote en kleine bedrijven, past OpenText ProVision perfect in de innovatieve en tegelijk pragmatische aanpak die Bizzoscope aan klanten wil bieden." 

Ingrid Bosman, Country Manager Benelux bij OpenText: "Met meer dan tien jaar ervaring in en expertise op deze belangrijke productlijn is Bizzoscope goed gepositioneerd om complete implementaties en postimplementatie-support te bieden aan nieuwe en bestaande OpenText ProVision klanten. Bizzoscope zal organisaties succesvol bijstaan bij ingrijpende veranderingstrajecten, gerichte procesverbeteringen en business/IT-alignment om zo maximaal rendement te halen uit hun investering in OpenText ProVision." 

OpenText International BV - Zuidtoren, Taurusavenue 15, 2132 LS Hoofddorp - T. +31 (0)23 5652333 

Bizzoscope - Markt 8, 6231 LS Meerssen - T. +31(0)475 395685 

Over OpenText
OpenText biedt Enterprise Information Management software waarmee bedrijven, ongeacht hun grootte of marktsector, hun ongestructureerde bedrijfsinformatie kunnen beheren, beveiligen en optimaal benutten zowel in hun datacenter als in de cloud. Inmiddels gebruiken meer dan 50.000 organisaties OpenText-oplossingen ‘to unleash the power of their information'. Meer informatie over OpenText (NASDAQ: OTEX; TSX: OTC) is te vinden op www.opentext.com.

Over Bizzoscope
Bizzoscope is een 100% dochteronderneming van de Bizzotope groep en biedt organisaties doeltreffende state-of-the-art hulpmiddelen en methodieken om hun strategische en ‘business change'-doelstellingen scherp te stellen, scherp te houden en proactief bij te sturen. Bizzoscope helpt organisaties hun klantenservice te optimaliseren vanuit efficiënte en effectieve bedrijfsprocessen. Resultaat: lagere verwerkingskosten, hogere klanttevredenheid en minder operationele risico's. Meer informatie over Bizzoscope is te vinden op: www.bizzoscope.com

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Gerline van Wijnen, tel: +31 (0)55 3663034, e-mail: bizzoscope@influx-pr.com