Scapino opent 6.581.321 nieuwe winkels in Nederland

2010-09-06

Persbericht

 

 

 

 

Scapino opent 6.581.321 nieuwe winkels in Nederland

Assen, 6 september 2010 -- Vanaf vandaag kan iedereen met een internetaansluiting de totaal vernieuwde Scapino-webwinkel bezoeken. Speciaal voor haar vijfde webjubileum heeft Scapino namelijk een grote restyling doorgevoerd. In samenspraak met een klantenpanel en een expertbureau, is besloten de navigatie en productinformatie aan te passen en een verlanglijstje toe te voegen. Bezoekers kunnen nu nog makkelijker en aangenamer shoppen. Bovendien sluit de website met de vernieuwde lay-out weer helemaal aan op de huisstijl die Scapino de afgelopen jaren doorgevoerd heeft. De start van de Scapino-website nieuwe stijl wordt gevierd met vijf euro gratis shoppinggeld voor de consument.

Scapino is met meer dan 220 winkels de grootste aanbieder op het gebied van schoenen, mode, sport- en vrijetijdsartikelen. Sinds 2005 is het ook mogelijk om via www.scapino.nl te winkelen.
De restyling van de website is doorgevoerd naar aanleiding van een tweetal onderzoeken. Zo heeft Scapino met een groep vaste klanten een sessie belegd om over de website te brainstormen en een demo te laten zien. Daarnaast is de site door een expertbureau geëvalueerd.

"De manier waarop de klant tussen de rubrieken op de site navigeert is veranderd, de homepage is overzichtelijker en veel actiematiger geworden", aldus Guido Heeringa, Marketing & E-commerce manager bij Scapino. "De webwinkel bevat een vast menu dat continu zichtbaar blijft, zodat de bezoeker eenvoudiger kan navigeren. De klant ziet precies waar op de site hij zich bevindt."

Op de site is vanaf nu ook veel meer productinformatie te vinden, zelfs tot zeer gedetailleerde maatinformatie. Heeringa: "De basisinformatie voldeed niet: volgens het klantonderzoek was extra informatie nodig om een goede koopbeslissing te kunnen nemen. Nu kan de klant thuis al de maten opnemen en precies beoordelen of een kledingstuk of schoen past. Kortom: winkelen vanuit je luie stoel!"

Scapino BV, Industrieweg 28, 9403 AB Assen, Tel. 0592-340042, Website: http://www.scapino.nl, E-mailadres: webshop@scapino.nl 

Over Scapino
Scapino, ooit alleen prijsvechter in de schoenenbranche, is nu de grootste verkoper op het gebied van schoenen, kleding, sport- en vrijetijdsartikelen in Nederland. Inmiddels zijn er meer dan 220 winkels, waarvan 30 in België en 1 in Duitsland. Sinds 2005 is het ook mogelijk om via de webwinkel www.scapino.nl te winkelen. De webwinkel is zeer gebruiksvriendelijk van opzet

Scapino biedt werkgelegenheid aan meer dan 3000 mensen. Scapino is geen trendsetter. Wel worden de trends op de voet gevolgd. Daarmee sluit Scapino precies aan op de behoefte van de doelgroep: de consument die niet te veel wil of kan uitgeven, maar er wel leuk uit wil zien. Een moderne winkel waar de klant centraal staat en die kwaliteit en actualiteit biedt voor lage prijzen. Scapino, dat loont!

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Marleen Lassche, Stoomwezenstraat 33, 7321 AE Apeldoorn, tel: 055 - 366 30 34, fax: 055 - 360 26 61, e-mail: scapino@influx-pr.com.