Hans Rietveld en Wim Steenbergen nieuwste consultants bij ConceptSales

2009-03-24

Hans Rietveld en Wim Steenbergen nieuwste consultants bij ConceptSales 

Hilversum, 24 maart 2009 - - ConceptSales heeft het team kortgeleden uitgebreid met Hans Rietveld en Wim Steenbergen in de functie van (Business)consultants. Hun komst zorgt voor een nog betere focus op de ambitie van ConceptSales als beste partner op het gebied van Business Development voor zakelijke dienstverleners in de ICT-markt.

Hans Rietveld (50) zal zich vanuit zijn taak als adviseur en coach bezighouden met het ontwikkelen van winstgevende dienstenportfolio's voor ICT-bedrijven. Daarnaast functioneert Rietveld als klankbord en adviseur voor ICT-organisaties die - net als ConceptSales - innovatief te werk gaan. "Ik verwacht veel van het nieuwe dienstverband aangezien het een creatieve omgeving is met veel ruimte voor persoonlijke en zakelijke ontplooiing. ConceptSales biedt de ruimte en daagt ook uit om buiten de kaders te denken. Dat is precies waar ik me thuis voel", aldus Rietveld. 

Wim Steenbergen (32) gaat ICT-bedrijven helpen bij businessplanning, de totstandkoming van financiële businesscases en de ontwikkeling van hun dienstenportfolio. Onderzoek naar het imago en de huidige positie van ICT-bedrijven en de praktische doorvertaling naar een nieuw dienstenportfolio is bij daarbij zijn speelveld. Steenbergen: "De vraag vanuit de markt verschuift meer en meer naar dienstverlening en onze klanten willen daar op inspringen. Vanuit het team van ConceptSales wil ik positief bijdragen aan het succesvol neerzetten van nieuwe dienstenportfolio's voor onze klanten, en hen helpen om hiermee de gewenste resultaten te behalen." 

Zowel Steenbergen als Rietveld hebben hun sporen verdiend op het gebied van consultancy. Rietveld heeft eerder diverse consultancyfuncties vervuld bij Saltech, Triple P en Simac. Bij het laatste bedrijf was Rietveld tevens solutionmanager. Voor hij bij ConceptSales begon, werkte Rietveld als Productmarketingmanager bij Kender Thijssen. 

Steenbergen heeft hiervoor in verschillende functies bij KPN gewerkt op het gebied van ICT-beheer en outsourcing. Hij heeft als consultant diverse rollen vervuld: bij de verkoop van een bedrijfsonderdeel, de acquisitie van een middelgroot IT-bedrijf en als productmanager ICT-diensten. In zijn vorige functie als Business Development Consultant bij KPN, hield Steenbergen zich bezig met de ontwikkeling en introductie van ICT-diensten. 

ConceptSales functioneert als partner van klanten op het gebied van Business Development. De verschillende BusinessLines van ConceptSales zorgen voor oplossingen voor de diverse uitdagingen waarmee ICT-dienstverleners geconfronteerd worden.  

ConceptSales B.V. - 's Gravelandseweg 63 - 1217 EJ Hilversum. Tel +31(0)35 62 99 010  - Fax +31(0)35 62 99 011 - http://www.conceptsales.nl 

O
ver ConceptSales 
ConceptSales helpt ICT-bedrijven rendabel diensten te exploiteren op basis van een gezamenlijk langetermijnbelang. Daarmee is ConceptSales de Business Development partner voor ICT-bedrijven op het gebied van ICT-beheerdiensten en professional services.
ConceptSales helpt zijn partners met businessplanning, leadgeneratie, portfolio- ontwikkeling, operationele inrichting en met de succesvolle verkoop van deze diensten. Gebruikmakend van concrete portfolio's, innovatieve technologische concepten en standaardmaterialen en -werkwijzen is ConceptSales in staat om ICT-dienstverlening snel rendabel te maken en te houden voor zijn partners: www.conceptsales.nl 

Voor redactionele informatie of foto's:
Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055-3663034, fax: 055-3602661,
e-mail: jakob@influx-pr.com, website: www.influx-pr.com.