Léon van Batenburg treedt toe tot directie ConceptSales

2009-02-06

 

 

 

Léon van Batenburg treedt toe tot directie ConceptSales

Hilversum, februari 2009  - -  Met ingang van januari 2009 is Léon van Batenburg toegetreden tot de directie van ConceptSales. Met zijn komst zal ConceptSales het succes van de afgelopen jaren verder doorvertalen naar een effectieve strategie richting de toekomst. De klanten van ConceptSales zullen dit merken in de krachtige verdere ontwikkeling  en professionalisering van de dienstverlening. ConceptSales heeft de ambitie de beste partner op gebied van Business Development voor zakelijke dienstverleners in de ICT-markt te zijn.

Léon van Batenburg bekleedde eerder diverse managementposities binnen KPN en was werkzaam als zelfstandig organisatieadviseur op gebied van strategie, innovatie en verandering. Met zijn kennis en ervaring verwacht ConceptSales de komende jaren de dienstverlening naar zijn klanten verder te kunnen optimaliseren en hiermee de voorsprong in de markt te behouden en uit te bouwen.

ConceptSales dient het belang van zijn klanten door als partner op te treden op gebied van Business Development. "Of het nu gaat om strategische issues of turn-key oplossingen, ConceptSales is de meest gekozen Business Development partner voor vele toonaangevende ICT-bedrijven in de Nederlandse markt", aldus Van Batenburg. De verschillende BusinessLines van ConceptSales staan garant voor een passende oplossing voor de diverse uitdagingen waarmee ICT-dienstverleners geconfronteerd worden.

ConceptSales was tot vorig jaar gevestigd in Lelystad. De groei in de afgelopen jaren heeft er toe geleid dat ConceptSales per januari 2009 een nieuw kantoor heeft betrokken in Hilversum.

ConceptSales B.V. - 's Gravelandseweg 63 - 1217 EJ Hilversum.
Tel +31(0)35 62 99 010  - Fax +31(0)35 62 99 011 - www.conceptsales.nl

Over ConceptSales
ConceptSales helpt ICT-bedrijven rendabel diensten te exploiteren op basis van een gezamenlijk langetermijnbelang. Daarmee is ConceptSales de Business Development partner voor ICT-bedrijven op het gebied van ICT-beheerdiensten en professional services.
ConceptSales helpt zijn partners met businessplanning, leadgeneratie, portfolio- ontwikkeling, operationele inrichting en met de succesvolle verkoop van deze diensten. Gebruikmakend van concrete portfolio's, innovatieve technologische concepten en standaardmaterialen en -werkwijzen is ConceptSales in staat om ICT-dienstverlening snel rendabel te maken en te houden voor zijn partners.  www.conceptsales.nl

Voor redactionele informatie of foto:
Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055-3663034, fax: 055-3602661, e-mail: jakob@influx-pr.com, website: www.influx-pr.com.