Uniserver Scale Up: nieuw programma voor ambitieuze partners

2017-10-03

                                                             
Persbericht                                                                                               
Uniserver Scale Up: nieuw programma voor ambitieuze partners
Ruimte voor IT-resellers om klanten zo strategisch mogelijk in de cloud te ondersteunen

Alkmaar, 3 oktober 2017
 – Uniserver, aanbieder van cloudhostingdiensten in Nederland en toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur, introduceert het nieuwe partnerprogramma ‘Scale Up’. Dit biedt IT-dienstverleners (System Integrators, Value Added Resellers & SaaS leveranciers) een ready-to-go service om hun klanten naar de cloud te brengen. 

Met Uniserver Scale Up kunnen partners een kwalitatief hoogstaande oplossing aan hun klanten bieden en een verdere groei stimuleren. Partners hebben met Scale Up alle capaciteit voorhanden om zich in te leven in hun klanten en marktproposities. Daarmee kunnen ze klanten goed ondersteunen met IT-oplossingen op maat die hen op voorsprong zetten in hun markt.
Met de explosief groeiende vraag naar cloudservices, komen bepaalde strategische keuzes voor IT-partners ook aan de oppervlakte. “Investeer je bijvoorbeeld zelf nog in een datacenter? En hoe zit het eigenlijk met jouw eigen schaalbaarheid en beveiliging?”, zegt Raymond Weltens, Marketing Manager van Uniserver. “Uiteindelijk wil je je klanten de juiste kwaliteit, stabiliteit en certificeringen kunnen bieden. Juist daarom heeft Uniserver dit nieuwe partnerprogramma Scale Up opgezet.”

Binnen het Scale Up programma biedt Uniserver vier partnerschap levels. Hoe hoger het level dat wordt bereikt, hoe meer voordelen voor de partners. Uniserver vraagt van zijn partners ook om zich constant te blijven bekwamen bijvoorbeeld door deelname aan Uniserver trainingen/workshops. Want voor alle bedrijven is het van groot belang om een duidelijke visie voor de toekomst te hebben. Weltens: “We willen onze partners zoveel mogelijk stimuleren om gebruik te maken van de ondersteuning die we bieden, op welk vlak dan ook. Naarmate een partner groeit, groeit ook de samenwerking. En, daarvan zijn we overtuigd, dit heeft ook een positief effect op onze gezamenlijke groei.”

De behoefte aan flexibele en betrouwbare infrastructuur vult Uniserver in als echte Nederlandse partij; met twee datacenters in Amsterdam, één in Maastricht en een helpdesk die 24/7 beschikbaar is. Het gezamenlijke belang met de IT-partners om eindklanten op basis van kwaliteit te ontzorgen en IT simpel te maken; gegarandeerd met de beste certificeringen en 99,98% beschikbaarheid.

“Als IT-partner is het belangrijk dat je de ruimte krijgt klanten zo strategisch mogelijk te ondersteunen. Wel zo prettig als je dan de beste cloudinfra-oplossingen flexibel kunt afnemen, afrekenen en vermarkten.”, benadrukt Ronald Bezuur, Managing Director van Uniserver. “Van kleine stapjes in de cloud tot volledige digitale transformatie, net wat past bij de klant. Zo zorg je ervoor dat klanten kunnen profiteren van kansen in een snel veranderende IT-wereld. Onze partners kunnen zich daardoor focussen op hun rol als trusted advisor.” 

Voor meer info over het partnerprogramma: www.uniserver.nl/partnerprogramma_scaleup/ 

Over Uniserver 
Met het hoofdkantoor in Alkmaar en state-of-the-art datacenters in Nederland levert Uniserver sinds 2000 cloudhostingdiensten in Nederland en is toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur. De missie van Uniserver is: IT simpel maken.
De combinatie van Noord-Hollandse genen, de drive om continu te innoveren, het indirecte businessmodel én de beste mensen zorgen voor het onderscheidend vermogen van Uniserver. De bedrijfscultuur maakt Uniserver anders, eigenzinnig, ambitieus en nuchter. Dat betekent dat het samen met de partners dat stapje extra zet om eindklanten de beste oplossing te bieden. In 2015 is Uniserver uitgeroepen tot HP Service Provider of the Year. In 2016 werd Uniserver benoemd tot Veeam Platinum Cloud Partner en in 2017 als HPE Cloud Distributor of the Year. Meer informatie: www.uniserver.nl.Noot voor de redactie:
 
Voor redactionele informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail: uniserver@influx-pr.com