Workshops ‘Informatievoorziening binnen de overheid’ bij MvR & Partners

2017-06-20

Persbericht

Workshops ‘Informatievoorziening binnen de overheid' bij MvR & Partners

Vleuten, 20 juni 2017 -- MvR & Partners organiseert op donderdagmiddag 20 juli een aantal (gratis) zomerworkshops voor klanten en geïnteresseerden. Tijdens de workshops nemen de consultants van MvR de deelnemers mee in een aantal actuele thema's op het gebied van informatievoorziening binnen de overheid. Het doel van deze middag is om op een dynamische en ontspannen manier kennis met elkaar te delen. Daarnaast geeft het de deelnemers gelegenheid om onderling kennis en ervaringen uit te wisselen.

Tijdens de workshops komen verschillende thema's aan de orde: E-dienstverlening: één keer doen of altijd verbeteren? Route du Omgevingswet: goed voorbereid aan de slag. Hoe slim is jouw organisatie? Datagestuurd werken als het hulpmiddel voor succes. MvR Horizon: trends en ontwikkelingen op het gebied van digitalisering. Waar zit de mol? Doelgericht verbeteren met LEAN.

Na afloop van de workshops is er ter afsluiting een zomerse borrel om met elkaar na te praten en te netwerken.

Programma
Donderdag 20 juli, tussen 15:30 en 18:30 uur.
Kantoor MvR & Partners: Middenburcht 96 in Vleuten.

15:30 - 16:00 uur: Inloop
16:00 - 16:45 uur: Eerste workshop
16:45 - 17:30 uur: Tweede workshop 
17:30 - 18:30 uur: Borrel
Aanmelden kan via kirsten.leeuwangh@mvr.nl / tel. 06-14966881. Graag vermelden voor welke twee workshops de aanmelding geldt.

Over MvR & Partners
MvR & Partners is in 2011 opgericht vanuit de overtuiging dat de snel toenemende digitalisering de overheid dichter bij de burger kan brengen. Onze missie is om deze verandering te begeleiden en de voordelen van digitaliseren voor overheidsorganisaties, de mensen die daar werken én de maatschappij te helpen realiseren.

MvR & Partners begeleidt digitaliseringstrajecten met adviseurs die dit vakgebied door en door kennen. Onze adviseurs zetten met energie en overtuiging hun expertise in, om onze opdrachtgevers te laten excelleren in de digitale (r)evolutie. Onze diensten concentreren zich rondom projectbegeleiding, procesverbetering en opleidingstrajecten bij de invoering van digitaal samenwerken en informatiemanagement.  Voor meer informatie: www.mvr.nl

Noot voor de redactie:
Voor redactionele informatie kunt u contact opnemen met Influx PR, Jakob Brons, telefoon: 055 3663034 of e-mail: mvr@influx-pr.com