Frama Nederland gaat partnership aan met LetMeShip

2016-10-25


PERSBERICHT

Frama Nederland gaat partnership aan met LetMeShip

Toegang tot online platform voor verzending express post in binnen- en buitenland

Gorinchem, 25 oktober 2016 - Frama Nederland, expert in gebruiksvriendelijke oplossingen voor postverzending, verwerking en persoonlijke communicatie, is een samenwerking aangegaan met de online multi-carrier LetMeShip. Frama klanten krijgen via de online portal MijnFrama direct toegang tot de verzendkostencalculator van LetMeShip en betalen gereduceerde tarieven voor hun express post. In slechts vier stappen heeft de klant een overzicht van vervoerders en kiest vervolgens de meest gunstige om het pakket per express te verzenden in binnen- en buitenland. 

Express verzending
Expressverzending van urgente pakketten en documenten binnen Nederland en Europa worden nog op de dag van de boeking afgehaald en de volgende dag bezorgd, indien gewenst met specifieke tijdopties. Dankzij het partnership met LetMeShip betalen Frama-klanten geen basisfee en geldt er geen minimum voor het aantal zendingen. Andere belangrijke voordelen zijn geen verborgen kosten, geen bindend contract en de mogelijkheid om vervoerdersonafhankelijk te vergelijken.

Hans van Essen, directeur Frama Nederland: "Wij denken door ons partnership met LetMeShip een mooie aanvulling te hebben voor onze online portal MijnFrama. De zakelijke klant heeft nu één ingang voor al zijn postzaken waarmee wij hem volledig ontzorgen. Daarmee zijn we de optimale schakel tussen verzender en ontvanger in het MKB; en dat 24/7 via MijnFrama.nl." 

Mark Winkelmann, directeur LetMeShip: "LetMeShip.nl is een prijsvergelijkingswebsite en verzendplatform voor zakelijke klanten dat een breed scala van pakketdiensten centraal vanuit één enkele bron aanbiedt. In Frama hebben wij niet alleen een specialist gevonden op het gebied van innovatief verwerken van alle postzaken in Nederland maar ook een partner om de Nederlandse markt optimaal te kunnen bedienen." 

Over Frama
Frama Nederland is een dochteronderneming van Frama AG te Zwitserland. Met ruim veertig jaar ervaring als expert op het gebied van frankeren, beweegt Frama mee met de ontwikkelingen in de markt. De marktleider op het gebied van frankeermachines heeft zijn horizon verbreed en maakt de transformatie naar een organisatie met meer focus op service rondom postverwerking, verzending en persoonlijke communicatie. Frama Nederland heeft als doel om een optimale schakel te zijn tussen de verzender en de ontvanger in het MKB. Dit doet Frama door continu te investeren in de nieuwste technologieën om de kwaliteit van de interactie tussen bedrijven en hun klanten sterker en persoonlijker te maken. Van de kleinste brief tot het grootste pakket, van direct mail tot cross mediale campagnes en van express zending tot verpakkingsmateriaal. Frama als partner voor alle postzaken. Meer informatie? www.frama.nl 

Over LetMeShip
LetMeShip is een prijsvergelijkings- en verzendplatform voor express- en pakketzendingen voor zakelijke klanten. Meer dan 10.000 bedrijven maken in Europa dagelijks gebruik van de voordelen van LetMeShip. Het platform LetMeShip werd in het jaar 2000 in Hamburg opgericht. Na Duitsland, Zwitserland, Hong Kong, en Frankrijk is sinds 2015 LetMeShip ook in Nederland beschikbaar. Het bundelen van prijzen bespaart kosten. Klanten gebruiken voor alle boekingen één klantnummer en ontvangen één factuur voor alle zendingen. Iedere klant krijgt bovendien zijn eigen contactpersoon. LetMeShip werkt samen met koeriers zoals TNT, DPD en UPS. Meer informatie via: www.letmeship.nl  

Voor redactionele informatie:
Influx PR - Gerline van Wijnen - tel: 055 366 3034, e-mail: frama@influx-pr.com