Xinno online werkplekken met iManage Work voor Stadermann Luiten Advocaten

2016-10-24

Persbericht

Stadermann Luiten Advocaten voegt iManage Work toe aan haar online werkplekken die worden beheerd door Xinno

                                                                         Amsterdam, 24 oktober 2016 -- Stadermann Luiten Advocaten uit Rotterdam gaat het document management systeem (DMS) iManage Work in gebruik nemen als onderdeel van de door Xinno geleverde en beheerde online werkomgeving. Stadermann Luiten Advocaten is gespecialiseerd in aansprakelijkheids- en verzekeringsrecht en gaat met iManage Work haar dienstverlening verder professionaliseren. In combinatie met de online werkplek van Xinno - die het kantoor voorziet van een volledige Microsoft Windows met Office werkomgeving in de Cloud - krijgen kantoren grip op al hun documenten en e-mails in één digitaal dossier.

Stadermann Luiten Advocaten ervaart een toenemende digitalisering bij zowel cliënten als de rechterlijke macht. "Cliënten willen vrijwel uitsluitend via de digitale snelweg communiceren en er is een toenemende stroom e-mail", stelt Michel (L.M.) Koppenaal, kantoordirecteur. "Die vereiste - digitaal communiceren met onze cliënten - en de binnen korte termijn elektronische uitwisseling van dossiers met rechtbanken (het programma Kwaliteit en Innovatie rechtspraak - KEI) zorgen voor veranderingen in de manier van werken voor advocaten en medewerkers. Maar het zal ook snel z'n vruchten afwerpen omdat het prettiger en efficiënter werken wordt."

Volgens Michel Koppenaal biedt het  iManage Work platform, dat volledig integreert met Microsoft Office, de mogelijkheid om op de toekomst te zijn voorbereid. "Met iManage Work als onderdeel van de online werkplek van  Xinno is dit toonaangevende DMS nu ook binnen bereik van kantoren zoals Stadermann Luiten, waar ongeveer 35 mensen werken." Het heeft krachtige mogelijkheden om de dossier- en documenthuishouding op een eenduidige en consistente wijze op orde te brengen. Daarnaast is het makkelijker om dossiers en documenten voor de hele organisatie (of delen daarvan) toegankelijk te maken en te bewaren. "Onze database (Kluwer Fidura) kunnen we blijven gebruiken zonder ‘omzetting' omdat de database via iManage Work direct geïntegreerd kan worden. En het kostenplaatje op abonnementenbasis van de Xinno cloudoplossing is aantrekkelijk."

Michel Koppenaal is er van overtuigd dat de verandering in werken voor de medewerkers van Stadermann Luiten erg positief zal zijn. "De zoekmogelijkheden zijn door iManage Work aanzienlijk verbeterd. Ieder document is beter te beveiligen en uit te wisselen. De werkplek van alle kantoormedewerkers wordt echt efficiënter en prettiger. Geen gesleep meer met dossiers maar direct elektronisch beschikbaar. En het belangrijkst: wij kunnen onze cliënten de dienstverlening  bieden die ze wensen; goed, digitaal en snel."


XINNO B.V.BUITENVELDERTSELAAN 106  X  1081 AB AMSTERDAM  X WEBSITE: WWW.XINNO.NL  X  TELEFOON: 020 242 0800


Over Stadermann Luiten Advocaten 
Stadermann Luiten Advocaten legt zich geheel toe op het aansprakelijkheidsrecht en het verzekeringsrecht. Het kantoor streeft ernaar om werk van hoge kwaliteit te leveren. Die hoge kwaliteit moet tot uitdrukking komen in de vervaardigde documenten zoals adviezen en processtukken. Daarnaast vindt Stadermann Luiten Advocaten het ook van groot belang dat zij de cliënt een goede service verlenen. De advocaten onderscheiden zich door een persoonlijke en cliëntgerichte benadering.
Meer info: www.stadermannluiten.nl  

Over Xinno
Xinno adviseert en levert ICT-oplossingen voor de advocatuur, het notariaat en zakelijke dienstverleners. Door de ruime ervaring met ICT-oplossingen bij middelgrote en grote advocatenkantoren beschikken de professionals van Xinno over de unieke combinatie van de kennis van branchespecifieke bedrijfsprocessen en het inzicht in innovatieve ICT-oplossingen voor de juridische dienstverleners. Xinno is daarmee als geen ander in staat producten, diensten en ideeën optimaal af te stemmen op de behoefte van de juridische professional. 
Meer info: www.xinno.nl

Voor redactionele informatie:  
Influx PR - Jakob Brons - E: xinno@influx-pr.com, tel.: 055 366 3034