Princess Hotel Beekbergen verwelkomt Canadese veteraan en familie

2015-04-24

PERSBERICHT

Princess Hotel Beekbergen verwelkomg Canadeze veteraan en familie

Apeldoorn/Beekbergen, 24 april 2015 - Princess Hotel Beekbergen treedt op als gasthotel voor de Canadese veteraan van The Black Watch, William (Bill) Davis (1924) die met zijn familie (in totaal 11 personen) in de periode van 2 t/m 10 mei in Nederland is om 70 jaar bevrijding te vieren. Sinds 1995 is Bill Davis een regelmatige gast in ons land geweest om verschillende herdenkingen bij te wonen, voor hem bijzondere plaatsen te bezoeken, maar vooral ook de herinnering levend te houden en door te geven aan jeugd. Vorig jaar juni 2014 woonde de toen 90-jarige Bill Davis de herdenking bij van 70 jaar D-Day in Juno Beach Normandië. Dit jaar komt hij nog eenmaal naar Nederland om zijn verhaal van oorlog en bevrijding te delen met zijn familie.

In Canada maar ook daarbuiten geeft Bill Davis regelmatig lezingen op scholen en universiteiten om de jeugd de waarde van vrijheid door te geven en te laten zien welke offers er zijn gebracht om Europa te bevrijden. Zo reisde hij in maart 2012 nog af naar de Universiteit van Warschau om een lezing te houden tijdens de jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst ‘March of the Living'. Tijdens deze toespraak in Warschau zegt Bill Davis onder meer: "Wij zijn geen helden, de helden zijn dood en hebben hun leven gegeven zodat wij allen vrij kunnen zijn." Hieruit blijkt duidelijk zijn loyaliteit aan zijn regiment van The Black Watch en zeker aan de mensen die met hem gevochten hebben en gevallen zijn voor de vrijheid van Europa. Bill Davis was jarenlang President van de Black Watch, Afd. Ontario, in Canada - het regiment waar hij voor vocht.

"Toen wij hoorden dat een man als Bill Davis met zijn hele familie naar Nederland zou komen wilden we als Princess Hotel Beekbergen graag een steentje bijdragen om deze unieke gebeurtenis mogelijk te maken", aldus Wouter Noels, Operationeel Manager bij Princess Hotel Beekbergen. "Wij heten de familie Davis hartelijk welkom en zullen er alles aan doen wat binnen onze mogelijkheden ligt om te zorgen voor een gastvrij en zorgeloos verblijf."

Over Princess Hotel Beekbergen
Princess Hotel Beekbergen valt onder de Princess Hotel Collection, een verfrissende hospitality formule met een specifieke focus op all-in, waarbij het vertrouwde serviceniveau tegen een transparante prijsstelling wordt aangeboden. Hiermee speelt Princess Hotel Collection in op de ontwikkelende behoeften en wensen van de gast. Deze is op zoek naar creativiteit en een gevarieerd en breed aanbod aan faciliteiten. Princess Hotel Beekbergen ligt prachtig gelegen midden in de bossen op de Veluwe. Het hotel heeft een authentieke uitstraling en de kamers zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien. Het hotel is goed ingericht op het ontvangen van grote groepen. Zowel voor familiaire als zakelijke bijeenkomsten kunnen de verschillende ruimtes naar ieders wens worden ingericht. De Deelerzaal biedt de mogelijkheid tot een inspirerende meeting of een privé diner in een prachtige zaal. Het hotel beschikt ook over kleinere vergaderruimtes die ideaal zijn voor kleinere bijeenkomsten. Meer informatie: www.princesshotelbeekbergen.com

Voor redactionele informatie en/of interviewmogelijkheden:

Influx PR - Gerline van Wijnen, tel: +31 (0)55 3663034, e-mail: princess@influx-pr.com