Bizzomate sluit partnerovereenkomst met Mendix

2013-03-20

 

Persbericht

 

Bizzomate sluit partnerovereenkomst met Mendix

Snel (mobiele) business applicaties ontwikkelen en integreren in bestaande ICT-omgeving


Rotterdam, 20 maart 2013  - -  Bizzomate, aanbieder van methoden en technologieën voor het creëren en implementeren van innovatieve business applicaties, heeft in januari 2013 een partnerovereenkomst gesloten met Mendix. Mendix is internationaal marktleider als aanbieder van het Applicatie Platform voor de enterpriseDankzij het Mendix App Platform kunnen organisaties naast webapplicaties ook razendsnel mobiele apps ontwikkelen.

Het partnerschap richt zich voornamelijk op de BeNeLux, de Scandinavische landen en Frankrijk. Het moet ervoor zorgen dat Mendix in deze regio zijn rol als marktleider versterkt. Binnen Bizzomate is meer dan 20 jaar ervaring aanwezig in het succesvol op de markt brengen en implementeren van innovatieve ICT-oplossingen.

Derek Roos, CEO van Mendix: "We zijn verheugd om Bizzomate in ons partner ecosysteem te verwelkomen. Met hun kennis van de markt en ons innovatief app platform waarmee organisaties sneller en betere web- en mobiele bedrijfsapplicaties kunnen ontwikkelen, integreren en aanpassen aan veranderende processen, levert dit een win-win situatie op voor ons partnership en onze klanten."

Herbert Vuijk, algemeen directeur van Bizzomate: "Vandaag de dag worden organisaties meer en meer verplicht snel een antwoord te bieden op continu wijzigende marktvragen, aangepaste wet- en regelgeving en toenemende internationalisering. Dit fenomeen heet in moderne businesstermen ‘agility' ofwel flexibiliteit. Een ‘agile' benadering moet, om tot resultaat te leiden, kunnen worden doorgetrokken in alle geledingen van de organisatie; niet het minst binnen de IT-afdeling. Daar zijn nieuwe methoden en technologische benaderingen voor nodig. En precies daarin kan het bedrijfsbredeMendix App Platform een essentiële stap naar succes betekenen."

Bizzomate - Markt 8 - 6231 LS Meerssen - tel. +31 (0)43 3110569. 
www.bizzomate.com 

 

Over Bizzomate 
Bizzomate brengt business en IT samen, zodat organisaties écht wendbaar worden en maximaal kunnen profiteren van de dynamiek van deze tijd. Om dit te realiseren, biedt Bizzomate baanbrekende methoden en technologieën aan, om snel èn flexibel innovatieve businessapplicaties te creëren die tegelijk intern en extern, zowel via het web als mobiel, kunnen worden ingezet. Bizzomate heeft kantoren in Nederland (Maastricht, Rotterdam), België (Brussel) en de Verenigde Staten (Baltimore). 
Meer informatie: www.bizzomate.com    

Over Mendix
Mendix levert een krachtig softwareplatform - het Mendix App Platform - waarmee het mogelijk is om snel business applicaties te ontwikkelen die naadloos integreren met bestaande systemen. Hierdoor is er niet in maanden maar al in dagen resultaat te boeken en toegevoegde waarde voor de business te realiseren. Mendix heeft klanten als GE, Roche, ABN AMRO, TNT en Yahoo. Mendix is een internationaal bedrijf met kantoren in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en Zuid-Afrika. Kijk voor meer informatie op www.mendix.com.

Voor redactionele informatie: 
Influx PR - Jakob Brons - tel: 055 366 3034, e-mail: bizzomate@influx-pr.com