Toshiba TEC

 

 

TOSHIBA TEC Corporation beheert productplanning, marketing, verkoop, onderhoud en distributie van Point of Sale-systemen (POS), kassa's, weegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen binnen heel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. TOSHIBA TEC Europe biedt totaaloplossingen: van consulting en systeemontwerp tot systeeminstallatie, gebruik en onderhoud.

TOSHIBA TEC Europe heeft zijn hoofdkantoor in Brussel en telt drie divisies: Retail, Auto-ID en Services. TOSHIBA TEC is een onafhankelijk opererend bedrijf van Toshiba Corporation, de zevende grootste producent van elektronische/elektrische toestellen en het 91te grootste bedrijf ter wereld in termen van verkoop. Toshiba is een wereldleider en innovator in het ontwikkelen van hoogwaardige technologie, een veelzijdige producent en leverancier van geavanceerde elektronische en elektrische producten variërend van informatie en communicatiesystemen, digitale consumentenproducten, elektrische apparaten en onderdelen, systemen voorelektriciteitscentrales waaronder nucleaire energie, industriële en sociale infrastructuur systemen en huishoudelijke apparatuur.

Toshiba is opgericht in 1875 en beschikt vandaag de dag over een wereldwijd netwerk van meer dan 740 bedrijven, met 204.000 werknemers over de hele wereld. De wereldwijde omzet in 2009 bedroeg meer dan 68 miljard US dollar. Meer informatie over TOSHIBA TEC POS-systemen, kassa's, weegschalen, RFID-klare  barcodeprinters, randapparatuur retail en Auto ID software oplossingen is te vinden op de TERIS website: www.toshibatec-eu.nl


http://www.toshibatec-eu.nl

Bekijk de persberichten van deze klant