Mocht de klantorganisatie een dochteronderneming zijn van een buitenlands bedrijf, dan kan Influx eventuele corporate pers- en positioneringsberichten, whitepapers, opinieartikelen en samenvattingen van corporate cases en artikelen aan de Nederlandse markt aanpassen. Ook hier zorgen wij voor de redactie, goedkeuringen en verspreiding onder de Nederlandse pers.

Influx PR benadert de vakpers pro-actief om nieuwsitems, customer cases of interviewmogelijkheden onder de aandacht te brengen. Een redactionele kalender, special of themanummer kan hiervoor een goede aanleiding zijn. Ook reageren we actief op informatieverzoeken van journalisten, zoals een uitnodiging om deel te nemen aan een producttest of het afnemen van een interview.

Ons bedrijfskapitaal
Een up-to-date persbestand is voor een PR-bureau van essentieel belang. Influx heeft vanaf de start in 1989 dan ook veel geïnvesteerd in het opbouwen van goede relaties en frequente contacten met de vakpers. Hierdoor beschikken we anno 2008 over een zeer uitgebreide database van schriftelijke én digitale persadressen en weten we voor iedere persactiviteit de juiste ingang te vinden.

1 - 2 - 3